Aaaa... to gratulacjeyunkers pisze:JapawlikTrike pisze:Ja się pytam, kto dopuścił się świętokradztwa i kupił sulkotrajoalfę ???
Junkers skończyl budowe i traja jest , teraz Sulki się wybuduje i trają też zacznie jeździć ...jestem spokojnySulkyrider pisze:Junkers, jak teraz nie będziesz jeździł na wiosnę, to oddajesz.![]()
![]()
Kasy nie zwracam, bo zamierzam ją stracić.
W dobre trafiła, ilości różnej maści żelastwa wokół domu nikt Cie nie pobijeyunkers pisze:Dziękuję, zawsze mogła trafić w gorsze ręce
No i tu bym się z tobą nie zgadzał pawlik ,mamy i znamy tu jeszcze jednego gościa na forum co ma tego jak to nazwałeś --żelastwa-- dużżżżżżopawlikTrike pisze:W dobre trafiła, ilości różnej maści żelastwa wokół domu nikt Cie nie pobijeyunkers pisze:Dziękuję, zawsze mogła trafić w gorsze ręce![]()
![]()
Moment ,moment , ja ci dzwoniłem że yunkersowi się rodzina powiększyła ,ani przez chwilę nie wspomniałem o dzieckucustom pisze:Gratuluję i ja . Jak dziś dzwoniłem do Yunkersa z gratulacjami to pewien byłem , że urodziło mu się trzecie dziecko , tak mnie Kowal z premedytacją zbajerował.
A może nawet EkstradycjaRob_trike pisze:Dziwne imię - co innego np. Tradycja
ale że kto z kim? Sulky z Customem, czy Custom z Yunkersem ?winda pisze:Lepiej mieć prawo pierwszej nocy niż prawo pierwokupu
rożek pisze:ale że kto z kim? Sulky z Customem, czy Custom z Yunkersem ?winda pisze:Lepiej mieć prawo pierwszej nocy niż prawo pierwokupu
Wątpię, Kowal za blisko mieszka, zaraz by coś zwęszył.dark pisze:rożek pisze:ale że kto z kim? Sulky z Customem, czy Custom z Yunkersem ?winda pisze:Lepiej mieć prawo pierwszej nocy niż prawo pierwokupu![]()
![]()
![]()
To jak to Castom zdradził![]()
![]()
Kowalla...
No cóż ,myślę że mogę to już oficjalnie ogłosić , otóż nasz związek krótki choć burzliwy nie przetrwał ,rozstaliśmy sięmechanior pisze:Wątpię, Kowal za blisko mieszka, zaraz by coś zwęszył.dark pisze:rożek pisze:ale że kto z kim? Sulky z Customem, czy Custom z Yunkersem ?winda pisze:Lepiej mieć prawo pierwszej nocy niż prawo pierwokupu![]()
![]()
![]()
To jak to Castom zdradził![]()
![]()
Kowalla...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość