Ja mam robione na zamówienie obydwiejarekqqq pisze:Jakie linki od ręcznego pasują .?? Jedna spoko z prawej ale druga za krótka a niechce kombinowa z pancerzem..![]()
Ok z nierdzewki , pewnie chcesz żeby był wieczny i nigdy nie zardzewiał od środka ,ale co z zewnętrzną stroną , chcesz go wypolerować żeby się świecił tak jak to było w starych jawach ,czy chcesz malować ,ja tam nie przerabiałem nigdy tego tematu jeśli chodzi o malowanie nierdzewki zawsze ją polerowałem , nie wiem czy są dobre farby ,podkłady żeby to dobrze trzymało i potem ci farba nie odłaziłajarekqqq pisze:Z nierdzewki oto mi chodzi .
A mj zbiornik doprowadza mnie do szału żeby go skończyć.
Po polerowaniu "zderzaka" tylnego z nierdzewki,ciesze się że przód mam z czarnej stali. Planujesz go pomalować czy polerować?jarekqqq pisze:Panocki małe pytanko czy macie namiary na kogoś kto robi zbiorniki z kwasiaka
Super , temat na czasie bo też będę zaczynał podnóżki .jarekqqq pisze:A już są stopki![]()
![]()
![]()
OJPdark pisze:Niemcole w Międzyzdrojach jechali trzyosobową
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość