Pawlik wita
- mechanior
- Member
- Kontakt:
Re: Pawlik wita
Rożek zapoczątkował jakąś zarazę .
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
winda pisze:Witaj. Napisz coś wiecej o swojej trajce na maluchu. planujesz budowę kolejnych trajek? Piszesz że nie będziesz zbyt aktywny to może w zamian aktywnosci pomyśl o budowie jakiejś nietypowej trajki. Wydaje mi się jednak ze trajki z miedzi to nie dasz rady zbudowaćpawlikTrike pisze:Cześć wszystkim. Wbrew mojemu nickowi mam na imię Piotr, Pawlik a właściwie Paweł to mój syn który namówił mnie na wspólna budowę trajki . Trajka jest na maluszku, zawieszenie trapez z nierdzy, ale taki trochę kombinowany, koła 225 14stki, całośś budowy jest w mniej więcej na półmetku. Forum czytam już od pół roku, trochę już Was poznałem i z kilu pomysłów skorzystałem. Może nie będę zbyt aktywny bo moja wiedza w tym temacie jest raczej niewielka i jak czytam Wasze niektóre posty to myśle co ja tutaj robię Nigdy nie miałem żadnego moto, no ale 18 lat temu miałem malucha i może dlatego... taka podróż sentymentalna, lecz na trzech kołach. Aha, mieszkam w okolicach Gdańska i Gdyni, ale to już chyba widać na moim profilu. Uff
Kurdę, tego mi było trzeba, uśmiałem się jak za dobrych czasów. Trajka z miedzi ??? Wtedy bym nie pomyślał, że coś takiego mi przyjdzie wyklepać Kurcze 7 lat ...
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
-
- Member
- Kontakt:
to TYLKO 7 lat - a jakby epokapawlikTrike pisze:winda pisze:Witaj. Napisz coś wiecej o swojej trajce na maluchu. planujesz budowę kolejnych trajek? Piszesz że nie będziesz zbyt aktywny to może w zamian aktywnosci pomyśl o budowie jakiejś nietypowej trajki. Wydaje mi się jednak ze trajki z miedzi to nie dasz rady zbudowaćpawlikTrike pisze:Cześć wszystkim. Wbrew mojemu nickowi mam na imię Piotr, Pawlik a właściwie Paweł to mój syn który namówił mnie na wspólna budowę trajki . Trajka jest na maluszku, zawieszenie trapez z nierdzy, ale taki trochę kombinowany, koła 225 14stki, całośś budowy jest w mniej więcej na półmetku. Forum czytam już od pół roku, trochę już Was poznałem i z kilu pomysłów skorzystałem. Może nie będę zbyt aktywny bo moja wiedza w tym temacie jest raczej niewielka i jak czytam Wasze niektóre posty to myśle co ja tutaj robię Nigdy nie miałem żadnego moto, no ale 18 lat temu miałem malucha i może dlatego... taka podróż sentymentalna, lecz na trzech kołach. Aha, mieszkam w okolicach Gdańska i Gdyni, ale to już chyba widać na moim profilu. Uff
Kurdę, tego mi było trzeba, uśmiałem się jak za dobrych czasów. Trajka z miedzi ??? Wtedy bym nie pomyślał, że coś takiego mi przyjdzie wyklepać Kurcze 7 lat ...
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Rzeczywiście , jakby cała epoka .rożek pisze:to TYLKO 7 lat - a jakby epokapawlikTrike pisze:winda pisze:Witaj. Napisz coś wiecej o swojej trajce na maluchu. planujesz budowę kolejnych trajek? Piszesz że nie będziesz zbyt aktywny to może w zamian aktywnosci pomyśl o budowie jakiejś nietypowej trajki. Wydaje mi się jednak ze trajki z miedzi to nie dasz rady zbudowaćpawlikTrike pisze:Cześć wszystkim. Wbrew mojemu nickowi mam na imię Piotr, Pawlik a właściwie Paweł to mój syn który namówił mnie na wspólna budowę trajki . Trajka jest na maluszku, zawieszenie trapez z nierdzy, ale taki trochę kombinowany, koła 225 14stki, całośś budowy jest w mniej więcej na półmetku. Forum czytam już od pół roku, trochę już Was poznałem i z kilu pomysłów skorzystałem. Może nie będę zbyt aktywny bo moja wiedza w tym temacie jest raczej niewielka i jak czytam Wasze niektóre posty to myśle co ja tutaj robię Nigdy nie miałem żadnego moto, no ale 18 lat temu miałem malucha i może dlatego... taka podróż sentymentalna, lecz na trzech kołach. Aha, mieszkam w okolicach Gdańska i Gdyni, ale to już chyba widać na moim profilu. Uff
Omne Trinum Perfectum.
- Baran
- Member
- Kontakt:
Zleciało Pod wpływem tego wpisu zobaczyłem, że ja jestem tu od 2009 roku
Szmat czasu.....
Szmat czasu.....
- KUBUŚ
- Kontakt:
Rzeszów WITA