zawias
- hellmood
- Krótki opis: HELLMOOD
- Kontakt:
zawias
Cześć będę potrzebował jakiś ciekawy zawias. Jakby ktoś miał na zbyciu i nie był z nim sentymentalnie związany to chętnie przejmę. Może ktoś ma również jakieś plany springerów czy to innych dziadów to też chętnie skorzystam z takiej podpowiedzi.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Re: zawias
No cóż powiadasz ciekawy zawias
.......mam jeden od klapy z BMW fajny taki powyginany ,od opla też z klapy ,dwa z siedzenia od opla i tiktaka ,no i parę innych ,zdjęć nie mam , pomogłem

- hellmood
- Kontakt:
Sorry pomyliłem forum. Chciałem napisać na forum trajek ale przez roztargnienie napisałem na forum dla żartownisi z marnym poczuciem humoru.
Napiszę więc inaczej i bardziej zrozumiale. Poszukuję ciekawego przedniego zawieszenia( lag) do trajki. Rozstaw i średnica lag nie gra roli ponieważ półki mogę sobie wyciąć sam tak jak i przespawać sztycę. W trajce na maluchu Luka wg mnie przód wydaje mi się zbyt niski i krótki.
Napiszę więc inaczej i bardziej zrozumiale. Poszukuję ciekawego przedniego zawieszenia( lag) do trajki. Rozstaw i średnica lag nie gra roli ponieważ półki mogę sobie wyciąć sam tak jak i przespawać sztycę. W trajce na maluchu Luka wg mnie przód wydaje mi się zbyt niski i krótki.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Lepiej żartować niż chorowaćhellmood pisze:Sorry pomyliłem forum. Chciałem napisać na forum trajek ale przez roztargnienie napisałem na forum dla żartownisi z marnym poczuciem humoru.

A tak na poważnie jaki typ zawieszenia cię interesuje? Czy tylko wersja na lagach , czy w grę wchodzi np. trapez? Taki jak w mojej traji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- hellmood
- Kontakt:
Trapez jak najbardziej. Chcę ją podnieść i wydłużyć.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Kąt główki będziesz zmieniał?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- hellmood
- Kontakt:
Jeżeli już to postaram się zrobić to za pomocą półek. Przerabiałem to już w motocyklach swoich i znajomych więc z ty,m nie ma problemu. Aczkolwiek jeśli będzie trzeba to bez problemu podołam takim przeróbką.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
[quote="hellmood"]Sorry pomyliłem forum. Chciałem napisać na forum trajek ale przez roztargnienie napisałem na forum dla żartownisi z marnym poczuciem humoru..............
No cóż , tak jak napisał Gregor ---lepiej żartować jak chorować -- zgadzam się z nim całkowicie i tego się trzymam , a jak ci to nie pasuje to zawsze możesz zmienić forum na takie z żartownisiami z większym ( a nie marnym ) poczuciem humoru .
No cóż , tak jak napisał Gregor ---lepiej żartować jak chorować -- zgadzam się z nim całkowicie i tego się trzymam , a jak ci to nie pasuje to zawsze możesz zmienić forum na takie z żartownisiami z większym ( a nie marnym ) poczuciem humoru .
-
- Krótki opis: Save the choppers!
- Kontakt:
Hej, miałbym springera. Robiony pod traje kiedyś tam i takiego go kupiłem. Prawdopodobnie do przedłużenia.... Jeśli jesteś zainteresowamy to w niedziele zrobię foty i podam wymiary.
Co do mieszania półkami w geomterii to daruj sobie, to pierwsze krok to pogorszenia prowadzenia tylko i wyłącznie.
Co do mieszania półkami w geomterii to daruj sobie, to pierwsze krok to pogorszenia prowadzenia tylko i wyłącznie.
Sam ZAP 1200, XV 1600, XL 1000, GSX-R 750 K1, K-750 i wciąż mało...
- hellmood
- Kontakt:
Czy kowall to ten sam kowal co w czasie mojej rejestracji?
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Nie, ten jest większy
duuużo większy 

- hellmood
- Kontakt:
Jak tylko 2L to mały jest. Jakby był 2xl to wtedy można się bać. Roy poproszę o zdjęcia, wymiary i cenę.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Chyba jednak nie wiesz co piszeszhellmood pisze:Jak tylko 2L to mały jest. Jakby był 2xl to wtedy można się bać. Roy poproszę o zdjęcia, wymiary i cenę.

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- hellmood
- Kontakt:
Hehe. To podchodzi pod groźby karalne. 

- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
ale co ? opowieści o Kowallu ?hellmood pisze:Hehe. To podchodzi pod groźby karalne.
- hellmood
- Kontakt:
No oczywiście.
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Czytam ten temat i zastanawiam się co jest nie tak . Przecież Kowall poczucie humoru ma zajebiste , na pewno większe niż ja .
Po drugie Kowall to człek nie tylko duży ale Wielki i nie chodzi tutaj o wzrost .
Na naszym TRAJKOWYM forum nie żartownisiowym jak to napisałeś , można otrzymać wiele wiele pomocy , ale ludzie chętniej pomagają temu kto również pomoc daje .
Po drugie Kowall to człek nie tylko duży ale Wielki i nie chodzi tutaj o wzrost .
Na naszym TRAJKOWYM forum nie żartownisiowym jak to napisałeś , można otrzymać wiele wiele pomocy , ale ludzie chętniej pomagają temu kto również pomoc daje .
Omne Trinum Perfectum.