Spontaniczne spotkania Lubelszczyzny...
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Re: takie tam spotkanie w Lublinie
nawet nie zdążyłem do domu dojechać a zdjęcia już są. Pełna inwigilacja 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Fajnie... ale jak już Was było trzech Grześków, to mogliście zrobić zawody w noszeniu worka przez wieśGREGOR pisze: trzech Grześków przy jednym stole i jak tu się dogadać

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- custom
- Member
- Kontakt:
No i zajebiście .Mięsiwo opierdolili a sałatkę zostawili 

Omne Trinum Perfectum.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Dobre zawodniki z tych -Grzechów -ich trzech i trzy flachy na stole 

- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Gregor promienieje. Reszta towarzystwa jakaś zmarniona.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Custom to było spotkanie dla wegetariancustom pisze:No i zajebiście .Mięsiwo opierdolili a sałatkę zostawili

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- GREGOR
- Kontakt:
Dobra mina do złej gryfranky72 pisze:Gregor promienieje. Reszta towarzystwa jakaś zmarniona.

- GREGOR
- Kontakt:
W sobotę zadzwonił do mnie Seta, po dłuższej chwili rozmowy wywnioskowałem że ma chęć na przejażdżkę trają razem z Kasią w nasze okolice, konkretnie interesował go mój garaż, ale zmartwiłem chłopa na tylko chwilę mówiąc że nie będzie co oglądać, bo jestem umówiony na wywózkę traji do elektryka na dokończenie wiązki i wpięcie jej do traji.
Trochę go rozczarowałem, ale po chwili namysłu wpadł mi pomysł by się spotkać w Sernikach u Windy ( wcześniej byłem po rozmowie z nim i wiedziałem że nigdzie się z chaty nie rusza) Seta szybko zaakceptował mój pomysł i umówiliśmy się na stacji BP Lubartów , by do Windy zajechać razem
Oczywiście, ani Seta, ani Winda nie wiedzieli czym zamierzam przyjechać i tu ich oczom ukazał się czerwony pojazd na dwóch kołach
z tego miejsca pragnę podziękować mojemu koledze za to że wpadł na tak wspaniały pomysł , bym sobie przypomniał jak się jeździ motocyklem na dwóch kołach i nie jest to WSK
Dzięki Andrzej
(może to kiedyś przeczyta)
Spotkaliśmy się zgodnie z planem, na umówionym miejscu zastałem Grzesia i Kasię oczekujących na obiad, więc jako że ja już byłem po, zamówiłem coca-colę by im potowarzyszyć przy stole
Chciałbym kiedyś uwiecznić na zdjęciu minę Windy , kiedy do niego przyjeżdżamy z zaskoczenia
jest nie powtarzalna
Pięknie zostaliśmy przyjęci , nie zabrakło picia ni jedzenia , bo przecież wszyscy wpadliśmy po obiedzie
Troszkę rozmów , planów , obgadywania innych i nasunął się nam pomysł na kolejne odwiedziny, skoro jesteśmy wszyscy mobilni to czego nie namówić Windę by z nami dalej pojechał, Renata gdy tylko usłyszała nasze plany co do dalszej kontynuacji odwiedzin od razu powiedziała jedź z nimi
piękna postawa
Kolejnym naszym punktem programu odwiedzin był nasz wspólny kolega Kris48 , w ostatnim czasie troszkę podupadł na zdrowiu i pomyśleliśmy że będzie mu miło jak zobaczy że o nim pamiętamy, czyli kierunek Lublin.
Trasa mało skomplikowana bo po wpadnięciu na obwodnicę Lublina jedziemy prawię do końca w kierunku na Rzeszów i potem zjazd na al. Kraśnickie, gdzie nasz serdeczny kolega Krzysztof mieszka. Oczywiście też nie był uprzedzony kto przyjedzie go odwiedzić , tylko w rozmowie telefonicznej wywęszyłem czy chodzenie po schodach sprawia mu jakiś problem, odpowiedział że nie, więc o wiele więcej już nie pytałem i chciałem jak najszybciej dokończyć rozmowę, bo Kris zaczął coś podejrzewać
Podczas jazdy na obwodnicy były próby prędkości dokonywane przez Windę i niestety tu chłop jest załamany bo traja kończy na 150 km/h i ni kapki więcej
Ja też coś tam próbowałem na tym czerwonym motorku, ale stwierdziłem że nie jestem aerodynamiczny i dałem se spokój przy 150 km/h
Gdy dotarliśmy pod dom Krzysia , żona oczekiwała nas z balkonu, Kris biegł co sil po schodach
Będąc u Krzysztofa , pomogliśmy mu by jego Lupo stanęło na kołach
czyli przyjemne z pożytecznym
Podczas rozmów padł pomysł by jeszcze jednych jegomościów odwiedzić, bo też w ostatnich dniach spotkały go problemy z trają i stał się nie mobilny, po za autem oczywiście
mowa tu o Szefciu i Agnieszce
Gdy odjeżdżaliśmy od Krzysia, widziałem w oczach łzy wzruszenia i wielką radość na jego twarzy
Szefcia i Agnieszkę zastaliśmy w Świdniku , więc przez Lublin prowadził były jego mieszkaniec czyli Winda, a w Świdniku przejąłem nawigowanie, bo to akurat moje regiony znane dość dobrze.
Szefcio i Aga wypadli z bloku jak z katapulty, a na widok nas mordeczki im się chachały od ucha do ucha
Krotka rozmowa, fotka i niestety w drogę , bo Seta tegoż dnia o godzinie 22 planował wyjazd ciężarówką w trasę
Tutaj zakończyliśmy wspólny objazd po znajomych i rozdzieliliśmy się, ja w swoim kierunku, a Winda i Seta z Kasią w swoim.
Dziękuję bardzo za fajne niedzielne popołudnie i wspólnie pokonane kilometry.
Dziękuję w imieniu partii
Trochę go rozczarowałem, ale po chwili namysłu wpadł mi pomysł by się spotkać w Sernikach u Windy ( wcześniej byłem po rozmowie z nim i wiedziałem że nigdzie się z chaty nie rusza) Seta szybko zaakceptował mój pomysł i umówiliśmy się na stacji BP Lubartów , by do Windy zajechać razem

Oczywiście, ani Seta, ani Winda nie wiedzieli czym zamierzam przyjechać i tu ich oczom ukazał się czerwony pojazd na dwóch kołach

Spotkaliśmy się zgodnie z planem, na umówionym miejscu zastałem Grzesia i Kasię oczekujących na obiad, więc jako że ja już byłem po, zamówiłem coca-colę by im potowarzyszyć przy stole

Chciałbym kiedyś uwiecznić na zdjęciu minę Windy , kiedy do niego przyjeżdżamy z zaskoczenia

Pięknie zostaliśmy przyjęci , nie zabrakło picia ni jedzenia , bo przecież wszyscy wpadliśmy po obiedzie

Troszkę rozmów , planów , obgadywania innych i nasunął się nam pomysł na kolejne odwiedziny, skoro jesteśmy wszyscy mobilni to czego nie namówić Windę by z nami dalej pojechał, Renata gdy tylko usłyszała nasze plany co do dalszej kontynuacji odwiedzin od razu powiedziała jedź z nimi

Kolejnym naszym punktem programu odwiedzin był nasz wspólny kolega Kris48 , w ostatnim czasie troszkę podupadł na zdrowiu i pomyśleliśmy że będzie mu miło jak zobaczy że o nim pamiętamy, czyli kierunek Lublin.
Trasa mało skomplikowana bo po wpadnięciu na obwodnicę Lublina jedziemy prawię do końca w kierunku na Rzeszów i potem zjazd na al. Kraśnickie, gdzie nasz serdeczny kolega Krzysztof mieszka. Oczywiście też nie był uprzedzony kto przyjedzie go odwiedzić , tylko w rozmowie telefonicznej wywęszyłem czy chodzenie po schodach sprawia mu jakiś problem, odpowiedział że nie, więc o wiele więcej już nie pytałem i chciałem jak najszybciej dokończyć rozmowę, bo Kris zaczął coś podejrzewać

Podczas jazdy na obwodnicy były próby prędkości dokonywane przez Windę i niestety tu chłop jest załamany bo traja kończy na 150 km/h i ni kapki więcej

Ja też coś tam próbowałem na tym czerwonym motorku, ale stwierdziłem że nie jestem aerodynamiczny i dałem se spokój przy 150 km/h

Gdy dotarliśmy pod dom Krzysia , żona oczekiwała nas z balkonu, Kris biegł co sil po schodach

Będąc u Krzysztofa , pomogliśmy mu by jego Lupo stanęło na kołach

Podczas rozmów padł pomysł by jeszcze jednych jegomościów odwiedzić, bo też w ostatnich dniach spotkały go problemy z trają i stał się nie mobilny, po za autem oczywiście

Gdy odjeżdżaliśmy od Krzysia, widziałem w oczach łzy wzruszenia i wielką radość na jego twarzy

Szefcia i Agnieszkę zastaliśmy w Świdniku , więc przez Lublin prowadził były jego mieszkaniec czyli Winda, a w Świdniku przejąłem nawigowanie, bo to akurat moje regiony znane dość dobrze.
Szefcio i Aga wypadli z bloku jak z katapulty, a na widok nas mordeczki im się chachały od ucha do ucha

Krotka rozmowa, fotka i niestety w drogę , bo Seta tegoż dnia o godzinie 22 planował wyjazd ciężarówką w trasę

Tutaj zakończyliśmy wspólny objazd po znajomych i rozdzieliliśmy się, ja w swoim kierunku, a Winda i Seta z Kasią w swoim.
Dziękuję bardzo za fajne niedzielne popołudnie i wspólnie pokonane kilometry.
Dziękuję w imieniu partii

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- seta
- Krótki opis: Wieczna kombinacja ;-)
- Kontakt:
Dobrze wykorzystana piękna niedzielna pogoda 

- winda
- Secretary
- Kontakt:
Pieknie napisane. Mja prędkosc max. nie ejst niestey tak pesymistyczna jak napisałeś ale też i daleka od oczekiwań. rekord to 166
Nadal szukam przyczyn i ma już trop

Nadal szukam przyczyn i ma już trop

KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- custom
- Member
- Kontakt:
Otwieram ten topik i myślę sobie , kutwa znowu tasiemiec
nie czytam , zostawię na zimę
Ale po kilku zdaniach wciągnęło mnie jak kiedyś rękawiczkę na wiertarce stołowej . Gregor jeszcze trochę i zostaniesz czwartym wieszczem.

Omne Trinum Perfectum.
- franky
- Member
- Kontakt:
Następny wyjazd nad morze z Gregorem.
Dużo remontów na drogach pomiędzy Rzeszowem, a Lublinem?
A w Twoim kierunku, Seta?
- GREGOR
- Kontakt:
Prawie wcale, sporadycznie coś się dzieje, będę jechał na podkarpacie to obczajęfranky72 pisze:Następny wyjazd nad morze z Gregorem.

- franky
- Member
- Kontakt:
Dzięki za info.GREGOR pisze:Prawie wcale, sporadycznie coś się dzieje, będę jechał na podkarpacie to obczajęfranky72 pisze:Następny wyjazd nad morze z Gregorem.
Trajką się wybierasz?
- GREGOR
- Kontakt:
Trajka się robi, ale może na motofranky72 pisze:Dzięki za info.GREGOR pisze:Prawie wcale, sporadycznie coś się dzieje, będę jechał na podkarpacie to obczajęfranky72 pisze:Następny wyjazd nad morze z Gregorem.
Trajką się wybierasz?

- GREGOR
- Kontakt:
Kontynuacja odwiedzin na Lubelszczyźnie, tym razem miałem ochotę w raz z Rybcią przejechać się do naszego wspólnego kolegi Stanisława, ale oczywiście napisałem dwa SMS-y do Windy oraz Walerego, może się im nudzi pomyślałem
Pora wyjazdu dość późna bo okolice 19-tej, wcześniej z różnych przyczyn nie możliwa; upalnie, praca, obowiązki itp...
Po dojechaniu do Stanisława okazało się że już jest tam Walery w stroju letniaka i chachają się im mordki od ucha do ucha
Stanisław zaparzył kawę i zaprosił na oględziny do garażu, bo jak nie wszyscy się orientują , to napisze tylko że powstaje kolejna traja o bardzo ciekawej konstrukcji na Oplu Vectra coś ponad 220 kM
Miedzy czasie dojechał i Winda .
Rozmowa toczyła się całkiem na trzeźwo ,a mimo to było bardzo wesoło i przyjemnie, nagle został rzucony pomysł by się gdzieś przejechać, padły dwie propozycje z czego jedna nie spełniła naszych oczekiwań i została odrzucona
Wspomnę jeszcze tylko że jest godzina około 21.00 , a nas nosi
Był pomysł by odwiedzić Skorpiona i Anetę , ale okazało się że nie są w Garbowie tylko na starych śmieciach w Kolechowicach i nie bardzo nam się uśmiechało tam jechać (poza jedną osobą)
Więc wybraliśmy się na przejażdżkę obwodnicą Lublina , a na koniec każdy w swoją stronę
Zapomniałbym o bardzo ważnym szczególe , Winda jak nigdy
przyjechał bez paliwa , wiec Stanisław postanowił go poratować ale pod jednym warunkiem , sam zaciągnie ze zbiornika przez rurkę do kanistra
Winda smacznego
Jak się już dowiedziałem rano , ten jeden z nas jednak Kolechowice odwiedził , brawo Wielebny
Dziękuję wam za wspólną przejażdżkę , a tobie Stasiu za kawę
ps. kolejne 100 parę km na Moto Guzzi
zaczyna mi się coraz to bardziej podobać 

Pora wyjazdu dość późna bo okolice 19-tej, wcześniej z różnych przyczyn nie możliwa; upalnie, praca, obowiązki itp...
Po dojechaniu do Stanisława okazało się że już jest tam Walery w stroju letniaka i chachają się im mordki od ucha do ucha

Stanisław zaparzył kawę i zaprosił na oględziny do garażu, bo jak nie wszyscy się orientują , to napisze tylko że powstaje kolejna traja o bardzo ciekawej konstrukcji na Oplu Vectra coś ponad 220 kM

Miedzy czasie dojechał i Winda .
Rozmowa toczyła się całkiem na trzeźwo ,a mimo to było bardzo wesoło i przyjemnie, nagle został rzucony pomysł by się gdzieś przejechać, padły dwie propozycje z czego jedna nie spełniła naszych oczekiwań i została odrzucona

Wspomnę jeszcze tylko że jest godzina około 21.00 , a nas nosi

Był pomysł by odwiedzić Skorpiona i Anetę , ale okazało się że nie są w Garbowie tylko na starych śmieciach w Kolechowicach i nie bardzo nam się uśmiechało tam jechać (poza jedną osobą)
Więc wybraliśmy się na przejażdżkę obwodnicą Lublina , a na koniec każdy w swoją stronę

Zapomniałbym o bardzo ważnym szczególe , Winda jak nigdy

Jak się już dowiedziałem rano , ten jeden z nas jednak Kolechowice odwiedził , brawo Wielebny

Dziękuję wam za wspólną przejażdżkę , a tobie Stasiu za kawę

ps. kolejne 100 parę km na Moto Guzzi

-
- Prospect
- Kontakt:
Ta nowa to Stanisława?
- GREGOR
- Kontakt:
Tak, kawał maszyny rośnie, zdjęcia tego nie oddają, ale zapowiada się ciekawierożek pisze:Ta nowa to Stanisława?

-
- Kontakt:
witam drużynę "A" z lubelskiego wzbogacona o Setę wraz z jego Panią , dziękuje za odwiedziny w Lbn, do dzis ocieram łzy wzruszenia 
dziękuje tez mój Lupek za dodanie mu mocy w oponce (prosiłem sąsiadów o powietrze do ww oponki ale jakoś chyba zapomnieli), aż tu nagle i niespodziewanie nadejszła pomoc: zaryczało na mojej uliczce i patrz pan: jada dwie trajki i coś czerwonego i chudego (nie dotyczy to kierowcy!), gościu zdjął kask i przybrał nagle postać naszego wspólnego Przyjaciela Gregora- szybko zrozumiałem , że on ci jest wielkim entuzjastą europy (bo tam rak to ryba, marchewka to owoc, więc dlaczego nie może być trajka dwukołowa !)
dziękuję też reprezentacji Klubowej w postaciach Windy i Szefcia za wizytę u mnie w szpitalu!
szczególnie miło wspominam wizytę Gregora wraz z Jego Księżną Panią w dniu moich imienin
sprawikiście mi naprawdę dużo radości ! dzięki, całuje rączki Pani R.
pozdrawiam i mam nadzieję, że wkrótce spotkamy się na drodze
p.s.fajne zdjęcia !

dziękuje tez mój Lupek za dodanie mu mocy w oponce (prosiłem sąsiadów o powietrze do ww oponki ale jakoś chyba zapomnieli), aż tu nagle i niespodziewanie nadejszła pomoc: zaryczało na mojej uliczce i patrz pan: jada dwie trajki i coś czerwonego i chudego (nie dotyczy to kierowcy!), gościu zdjął kask i przybrał nagle postać naszego wspólnego Przyjaciela Gregora- szybko zrozumiałem , że on ci jest wielkim entuzjastą europy (bo tam rak to ryba, marchewka to owoc, więc dlaczego nie może być trajka dwukołowa !)
dziękuję też reprezentacji Klubowej w postaciach Windy i Szefcia za wizytę u mnie w szpitalu!
szczególnie miło wspominam wizytę Gregora wraz z Jego Księżną Panią w dniu moich imienin

pozdrawiam i mam nadzieję, że wkrótce spotkamy się na drodze

p.s.fajne zdjęcia !
- GREGOR
- Kontakt:
Wzruszyłem sięGREGOR pisze:Tak, kawał maszyny rośnie, zdjęcia tego nie oddają, ale zapowiada się ciekawierożek pisze:Ta nowa to Stanisława?

- GREGOR
- Kontakt:
No więc się stało, nasz kolega Kris48 wrócił w pełni do żywych i dosiadł swojej trajki, gratulacje Krzysztof za determinację i szybki powrót do kręgu wspaniałych ludzi.
Pomyśleliśmy skoro nie wyszedł nam wyjazd do Zdyni to czemu nie spotkać się w pobliżu Lublina, pomysł był oczywiście Windy, bo ja to wszystkie swoje pomysły tracę w garażu przy traji, którą chciałbym się choć raz przejechać w tym sezonie. Czasem jednak trzeba się oderwać od wszystkiego i zrobić sobie reset, a najlepiej z przyjaciółmi którzy cię wspierają i dopingują w dobrym celu (nie pisze tu o Windzie)
Bo jego wcześniejszej przeczucia się nie sprawdziły
(myślę o terminie ukończenia traji) spotkaliśmy się na zlocie w Ruinach, tam spędziliśmy trochę czasu na pogaduszkach, aż do momentu kiedy to już byliśmy w komplecie, czyli; Kris,Winda z Renatką, Skorpion z Anetką, Andy z kolegą no i ja z Rybcią, był też kolega z Niedrzwicy którego niestety nie pamiętam z imienia, wiem tylko tyle że buduje piękne maszyny w swoim garażu, który odwiedzili Winda i Kris. Mam nadzieję że kolega się odezwie w temacie i wszystko mi się rozjaśni( bo z tego co wiem jest na forum)
Będąc już w komplecie, pożegnaliśmy się z Niedrzwicą by udać się na koncert Dżemu w Świdniku, podczas zlotu miłośników WSK i nie tylko
Koncert zagrany na maxsa , super nagłośnienie i muza ponad dwie godziny
Ludzi w bity ch....j
Tak spędzony czas zapisuję na liście pozytywnych spotkań, tylko szkoda mi tego że w tym samym czasie Walery i Szefciu bawili się tam gdzie mieliśmy pojechać wspólnie, ale jak to mówią nie wszystko można mieć od razu
Dziękuję za pomysł i spotkanie do zobaczenia w Janowie Lubelskim
Pomyśleliśmy skoro nie wyszedł nam wyjazd do Zdyni to czemu nie spotkać się w pobliżu Lublina, pomysł był oczywiście Windy, bo ja to wszystkie swoje pomysły tracę w garażu przy traji, którą chciałbym się choć raz przejechać w tym sezonie. Czasem jednak trzeba się oderwać od wszystkiego i zrobić sobie reset, a najlepiej z przyjaciółmi którzy cię wspierają i dopingują w dobrym celu (nie pisze tu o Windzie)

Będąc już w komplecie, pożegnaliśmy się z Niedrzwicą by udać się na koncert Dżemu w Świdniku, podczas zlotu miłośników WSK i nie tylko

Koncert zagrany na maxsa , super nagłośnienie i muza ponad dwie godziny

Tak spędzony czas zapisuję na liście pozytywnych spotkań, tylko szkoda mi tego że w tym samym czasie Walery i Szefciu bawili się tam gdzie mieliśmy pojechać wspólnie, ale jak to mówią nie wszystko można mieć od razu

Dziękuję za pomysł i spotkanie do zobaczenia w Janowie Lubelskim
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
jedno piwo na tyle luda ?
Fajne spotkanie

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
jedno piwo ale przez słomkę .Wiadomo nie od dziś że przez słomkę mocniej kopie 

KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU