Zapraszam wraz z Elą i Hubertem chętne osoby na spotkanie (już drugie) w Białymstoku ( no właściwie pod ). Niewiele mogę obiecać ale na pewno znajdzie się miejsce pod namiot, toytoy, woda, ognisko i grill. Nie chcę obiecywać całodobowego wyżywienia, ale postaram się by głodem nikt nie przymierał .
Termin to 11.12.13 sierpień 2017.
No tak lista musi być i do tego wychodzi na to, że na własnej imprezie będę 2
1. Sulky
2.Rożek
Było by dziwne, gdyby Rożka nie było
Plan jest na moje bycie, zresztą Witek mnie molestuje, na szczęście słownie
A jemu strach odmówić, powieka mu nie drgnęła jak, uwaga cytuję: " (21) 27 kur straciło życie przez twój wyjazd......"
Ostatnio zmieniony 11 lip 2017, 10:35 przez Baran, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Sulky
2.Rożek
A jemu strach odmówić, powieka mu nie drgnęła jak, uwaga cytuję: "21 kur straciło życie przez twój wyjazd......"
No więc u mnie sprawa wygląda tak;
Tylko jeden dzień mogę być, mam do wyboru, piątek lub niedziela w sobotę niestety muszę być w Milejowie, brat sobie ustalił termin chrztu swojej córeczki, a Kuba mój syn będzie ojcem chrzestnym
Oczywiście jeżeli nic się innego nie wydarzy , to przybędę zobaczyć wasze mordeczki
Mi się też trochę pierdzieli , albo wyjadę w nocy jak przyjadę w piątek ,zazwyczaj jestem koło dziesiątej/jedenastej albo dopiero w sobotę po pierwszej i byłbym wieczorem , czyli czysta kicha
1. Sulky
2.Rożek
A jemu strach odmówić, powieka mu nie drgnęła jak, uwaga cytuję: "21 kur straciło życie przez twój wyjazd......"
Co mam powiedzieć - przeca i tak nie wygonię jak się ktoś nie wpisze, po prostu się szykuję - obstawiam podobna liczbę osób co w zeszłym roku - będzie mniej - szkoda, będzie więcej super - tyle że będą kolejki do kibla itp.
rożek pisze:Co mam powiedzieć - przeca i tak nie wygonię jak się ktoś nie wpisze, po prostu się szykuję - obstawiam podobna liczbę osób co w zeszłym roku - będzie mniej - szkoda, będzie więcej super - tyle że będą kolejki do kibla itp.