Vulcaneria 2017
- sekuwawa
- Kontakt:
Vulcaneria 2017
Wybiera się ktoś? Jak pogoda da radę to ja i kilku znajomych podjedziemy na motorkach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Re: Vulcaneria 2017
No to Gregor co masz taką smutną minę ,powinieneś się rączej cieszyć że w garażu a nie w galerii z kobitą ,albo w domu zamiast na traji jeździć na odkurzaczuGREGOR pisze:Ja w sobotę w garażu spędzę czas
- GREGOR
- Kontakt:
Smutny jestem z powodu nie jeżdżenia, a i spotkania które z reguły zaliczyłem, muszę teraz odpuścićkowall pisze:No to Gregor co masz taką smutną minę ,powinieneś się rączej cieszyć że w garażu a nie w galerii z kobitą ,albo w domu zamiast na traji jeździć na odkurzaczuGREGOR pisze:Ja w sobotę w garażu spędzę czas
Czym bliżej, tym wydaje się być dalej, albo za mało ruchliwy się robię Wydawało się że to wszystko takie proste
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Seku. Będziesz od piątku do niedzieli?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- sekuwawa
- Kontakt:
Jak w piątek nie dopadnie mnie wieczorna robota to będę od piątku do niedzieli. W najgorszym wypadku dojadę w sobotę z rańca.winda pisze:Seku. Będziesz od piątku do niedzieli?
- sekuwawa
- Kontakt:
Pojechałem, wróciłem i nie dołączam do listy zlotów za którymi będę tęsknił.
- GREGOR
- Kontakt:
Dlaczegosekuwawa pisze:Pojechałem, wróciłem i nie dołączam do listy zlotów za którymi będę tęsknił.
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- sekuwawa
- Kontakt:
Emeryten party z niską frekwencją. Miejscówka fajna, ale z doliczaniem kosztu pola namiotowego do wjazdówki (3dni 65zł) przegieli, nie oferując nic w zamian. Takie spotkanie kółka wzajemnej adoracji kolegów z Vulkanerii FG.GREGOR pisze:Dlaczegosekuwawa pisze:Pojechałem, wróciłem i nie dołączam do listy zlotów za którymi będę tęsknił.
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
sekuwawa pisze:Takie spotkanie kółka wzajemnej adoracji kolegów z Vulkanerii FG.GREGOR pisze:Dlaczegosekuwawa pisze:Pojechałem, wróciłem i nie dołączam do listy zlotów za którymi będę tęsknił.
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!