kupię Trajkę na B

Wszystko związane z handlem od A do Z
ODPOWIEDZ
nikin4
Kontakt:

kupię Trajkę na B

Post autor: nikin4 »

Kulam się na 2 kółkach lecz nadal poszukuję trajki na kat.B, może coś koledzy z forum polecicie.
Awatar użytkownika
GREGOR
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
Kontakt:

Re: kupię Trajkę na B

Post autor: GREGOR »

Z tą kategorią B to tylko same problemy przy przerejestrowaniu na nowego właściciela :wink: Jak jeździsz na 2 kołach to lepiej kup motocyklowy inny i nie ma kłopotów :)
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
nikin4
Kontakt:

Post autor: nikin4 »

Jakie problemy, możesz opisać.
Awatar użytkownika
andrzejqs
Kontakt:

Post autor: andrzejqs »

Patryk23 pisze:Witam aktualnie trajka Adaśka jest teraz 400km od Krakowa w małym miasteczku Góra. Mój tato Marek tutaj OLAF zakupił ją :D
Popołudniami majsterkujemy przy niej żeby doprowadzic ja do stanu idealnego. Trzeba było troche powymieniać troche pospawać i pomalować :D i jest coraz lepiej :D Przyznaje że po kilku jazdach ta trajka ma moc :twisted: Myślę że bedziemy pojawiać się na różnych zlotach trajek i nie :D tylko :D Jest tylko mały kłopot z przerejestrowaniem poniewaz w urzędzie mówią że jest to motocykl i niechcą przerejestrować na auto na kategorie B.Pozdrawiam P.O
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić :-) .
Awatar użytkownika
GREGOR
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
Kontakt:

Post autor: GREGOR »

Więcej nie trzeba pisać :wink: , to tylko jeden z ostatnich przypadków, gdy biurwa robi problemy :!:
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
ODPOWIEDZ