Chuja tam. Na Daleki Wschód jest blisko i zawsze po drodzeSzefciu pisze:Bo ma tym dalekim wschodzie wszedzie daleko i musimy trzymac sie razempawlikTrike pisze:Zajebioza ! Zazdroszczę Wam takich regionalnych spotkań.

Chuja tam. Na Daleki Wschód jest blisko i zawsze po drodzeSzefciu pisze:Bo ma tym dalekim wschodzie wszedzie daleko i musimy trzymac sie razempawlikTrike pisze:Zajebioza ! Zazdroszczę Wam takich regionalnych spotkań.
...zrobiłem... a kto aparaturę trzymałGREGOR pisze:Też zrobiłem jedno zdjęcie
Arek mamy XXI wiekArek pisze:...zrobiłem... a kto aparaturę trzymałGREGOR pisze:Też zrobiłem jedno zdjęcie![]()
Wypad do Puław zacząłem zbiórką z Państwem Gregorostwem, którzy w swojej życzliwości zabrali mnie jako pasażera, gdyż moje autko umarło (chwilowo), rower nia ma powietrza w kiszkach, a trajka jeszcze śpi snem zimowym.Arek pisze:...zrobiłem... a kto aparaturę trzymałGREGOR pisze:Też zrobiłem jedno zdjęcie![]()
pisz synu, pisz ,ale ja specjalnie nie robiłem fotek motorków bo to twoja działka i robisz to dobrze. no i masz lepszy aparatGREGOR pisze:No pięknie Krzysztof, czyli ja już nic nie muszę pisać , ani wklejać
ale drugą połowę przepijemy ?mechanior pisze:Jak bym wygrał w totka, to pewnie połowę kasy bym przejebał na stare motocykle.
Mechanior podobnie marzymy, też mam pierdolca na tym punkciemechanior pisze:Jak bym wygrał w totka, to pewnie połowę kasy bym przejebał na stare motocykle.
Ty, to już całkiemRob_trike pisze:ja nie![]()
![]()
nie starczyłoby cimechanior pisze:Jak bym wygrał w totka, to pewnie połowę kasy bym przejebał na stare motocykle.
Super
aż się serduszko raduje na widok takich sprzętów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość