Od jakiegoś czasu nic tu się nie działo ,znaczy się cały czas się dzieje ,ale postępów nie widać dzisiaj miałem inspekcję jednego gościa bez którego moja droga z trajkersami pewnie by się nigdy nie zaczęła ,dzięki brachu i pamiętaj........ NIE WAŻNE GDZIE JEDZIESZ WAŻNE ŻE PRZEZ OLESNO .....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kowall pisze:.... NIE WAŻNE GDZIE JEDZIESZ WAŻNE ŻE PRZEZ OLESNO .....
A jak ja będę za tydzień jechał przez Olesno to zastanę Cię w Twojej garażowej jaskini ?
W czwartek jest swięto u Angeli ,więc od czwartku będę w garaże ---wpadaj do jaskini ---
Będę jechał w sobotę, pewnie tak koło południa, lub wczesnym popołudniem, może być ?
Mamy telefony to się zdzwonimy ,bo jest jeden procent że jak moja dostanie urlop i się nic nie popierdoli to pojedziemy w centralną Polskę na weselisko ale jak nie wypali to zorganizuje jakąś blokadę że chcąc czy nie będziesz mnie musiał zaliczyć
kowall pisze:Od jakiegoś czasu nic tu się nie działo ,znaczy się cały czas się dzieje ,ale postępów nie widać dzisiaj miałem inspekcję jednego gościa bez którego moja droga z trajkersami pewnie by się nigdy nie zaczęła ,dzięki brachu i pamiętaj........ NIE WAŻNE GDZIE JEDZIESZ WAŻNE ŻE PRZEZ OLESNO .....
Kurcze, szkoda że nikt nie zadzwonił , podjechałbym choćby rowerem .
kowall pisze:Od jakiegoś czasu nic tu się nie działo ,znaczy się cały czas się dzieje ,ale postępów nie widać dzisiaj miałem inspekcję jednego gościa bez którego moja droga z trajkersami pewnie by się nigdy nie zaczęła ,dzięki brachu i pamiętaj........ NIE WAŻNE GDZIE JEDZIESZ WAŻNE ŻE PRZEZ OLESNO .....
Custom to był moment --telefon-przyjazd --odjazd --ale nie przejmuj się choć cię nie było z nami fizycznie to byłeś z nami duchowo ......zobacz co sulky trzyma w dłoni
Nie miałem w planie w ogóle odwiedzać Kowala, ale na Orlenie za kawę się płaci, a on robi za darmo, więc postanowiłem jednak do niego...
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
Osz k...a od maja nic tu się nie działo za to powinno rozdawać się bany
Jako że u k....y Angeli są dwa dni świąt , cały tydzień mam zamiar spędzić w garażu , z racji tego że mam inne i w innym miejscu chłodnice karosę muszę zrobić od nowa , dwa dni męczyłem się z lewą stroną (dolna część) i myślę że do końca tygodnia prawą też uda mi się wyrzeźbić ( mam przynajmniej taką nadzieje)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No Kowal , najważniejsza jest wena i szwąk jak są obydwa na raz to zapierdzielasz z robotą . Wymyślić coś fajnego i przelać to w real wcale nie jest takie proste. Na ole Ty to wiesz doskonale . Koło soboty wybieram się na inspekcję , muszę koniecznie obejrzeć robotę i Twoje nowe nożyce w akcji .