custom pisze:Ostatnio musiałem odejść od dłubania przy feniksie , ale nie żałuję bo z resztek walającego się materiału udało się zrobić Wózki do tigów , wózki warsztatowe i regały . Może wreszcie zapanuje porządek .
Byłem wczoraj na inspekcji i powiem wam dobrze to wygląda ,półki funkcjonalne ,na kółeczkach ,same plusy ,ale zauważyłem że jednej mu jednak brak ,tej najważniejszej , CUSTOM a gdzie barek na kółkach ?
Jak to barku nie ma, to jak on chce gości w kwietniu przyjmować
Tą firmę akurat znalazłem na allegro . Blat kosztował bodajże 150 zł , nie wiem dokładnie bo było to w zeszłym roku .
Wysłałem im grafikę i przysłali bezpiecznie opakowany płytą mdf , z której udało się jeszcze zrobić skrzynkę na graty od tokarki. Jest to nadruk na maszynowo klejonej folii , z jakości jestem zadowolony jak za te 150 zeta.
Wiadomo że lepszy byłby blat z grafiką wypalaną , jak ma Sulky ale to już 400 zł kosztuje. http://allegro.pl/stolik-szklany-blat-9 ... 16477.html
Przerabiam tylne zawieszenie , żeby zdobyć miejsce na amortyzatory motocyklowe . Nic w tej trajce nie jest proste , żeby amory zamontować , trzeba najpierw przerobić wahacze .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
custom pisze:Przerabiam tylne zawieszenie , żeby zdobyć miejsce na amortyzatory motocyklowe . Nic w tej trajce nie jest proste , żeby amory zamontować , trzeba najpierw przerobić wahacze .
Custom , ale jak oglądam twoje fotki to myślę inaczej Masz chłopie cierpliwość
Masz rację Gregor , cierpliwość jest tu bardzo potrzebna.
Kowal amortyzatory są z Kawasaki ale nie wiem czy zostaną , bo traja zeszła zbyt nisko . Prześwit 12 cm , muszę przerobić mocowania i podnieść ją . Szkoda bo teraz wygląda zajebiście .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wadą takiego rozwiązania Marku przy tak pochylonych amorkach jest to, że tulejki wahaczy mocno dostają po dupie. Krasian o mało nie wracał na lawecie z silverado bo już amorki zaczęły przeskakiwać, a wahacz chodził na boki.
rozumiem że 12 cm pod obciążeniem, traje Polaja miały po 8 cm i dawały radę w Babkach przez mostek przejechać, może te górne mocowania dorób takie żeby były ze trzy poziomy zamocowania amortyzatora, w dolnych ze dwa i będzie jakaś regulacja prześwitu
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem