Dziś wreszcie pracowałem przy Feniksie . Wreszcie ruszyło
W pierwszej kolejności przeróbka obiegu wody bo trochę dławi . W efekcie może się okazać , że pomocnicza pompa wody nie będzie potrzebna .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
custom , niedługo będę się musiał zabrać za podłączenie tylnich hamulców a u ciebie na ostatnim zdjęciu widać że masz połączone ze sobą dwa elastyczne przewody , ma to jakiś cel czy po prostu miałeś ich za dużo ?
kowall pisze:custom , niedługo będę się musiał zabrać za podłączenie tylnich hamulców a u ciebie na ostatnim zdjęciu widać że masz połączone ze sobą dwa elastyczne przewody , ma to jakiś cel czy po prostu miałeś ich za dużo ?
To było szybkie uruchamianie hamulca w zeszłym roku . Muszę dopasować inny ,albo zrobię większość na miedzi , bo czym dłuższy elastyczny, tym więcej tracimy ciśnienia.
kowall pisze:custom , niedługo będę się musiał zabrać za podłączenie tylnich hamulców a u ciebie na ostatnim zdjęciu widać że masz połączone ze sobą dwa elastyczne przewody , ma to jakiś cel czy po prostu miałeś ich za dużo ?
To było szybkie uruchamianie hamulca w zeszłym roku . Muszę dopasować inny ,albo zrobię większość na miedzi , bo czym dłuższy elastyczny, tym więcej tracimy ciśnienia.
Szczera prawda, super Custom że już działasz przy swojej traji, a Zetora to już dokończona
Ostatnio musiałem odejść od dłubania przy feniksie , ale nie żałuję bo z resztek walającego się materiału udało się zrobić Wózki do tigów , wózki warsztatowe i regały . Może wreszcie zapanuje porządek .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Takie wózki to jest super sprawa, ja wyspawałem sobie taki na 2 spawarki z butlami i w końcu mam porządek. Twoje trochę bardziej finezyjne, ale już się do tego przyzwyczaiłem.
Fajnie chłopaki , że Wam się robota podoba , to bardzo ważne , jest sens dłubać dalej. Polegam na Waszym wytrawnym oku , jakbym czasami zrobił jakiegoś gniota.
custom pisze:Ostatnio musiałem odejść od dłubania przy feniksie , ale nie żałuję bo z resztek walającego się materiału udało się zrobić Wózki do tigów , wózki warsztatowe i regały . Może wreszcie zapanuje porządek .
Byłem wczoraj na inspekcji i powiem wam dobrze to wygląda ,półki funkcjonalne ,na kółeczkach ,same plusy ,ale zauważyłem że jednej mu jednak brak ,tej najważniejszej , CUSTOM a gdzie barek na kółkach ?
custom pisze:Ostatnio musiałem odejść od dłubania przy feniksie , ale nie żałuję bo z resztek walającego się materiału udało się zrobić Wózki do tigów , wózki warsztatowe i regały . Może wreszcie zapanuje porządek .
Byłem wczoraj na inspekcji i powiem wam dobrze to wygląda ,półki funkcjonalne ,na kółeczkach ,same plusy ,ale zauważyłem że jednej mu jednak brak ,tej najważniejszej , CUSTOM a gdzie barek na kółkach ?
Jak to barku nie ma, to jak on chce gości w kwietniu przyjmować