Ceny konkurencyjne w stosunku do sklepów Garbusowy pl. lub Garbusy pl. lub alledrogoo

Niestety 1.3custom pisze:Gregor te obudowy cylindrów , jeżeli są od 1,6 to wiem kto szukał . Zorientuję się czy jeszcze szuka.
Jaja se robiszwinda pisze:Znam miejsce w Lubartowie gdzie bez problemu sprzedasz to wszystko
Jestem poważny jak dziewiąty miesiąc. Tylko tam raczej taniej zapłacą niż na allegroGREGOR pisze:Jaja se robiszwinda pisze:Znam miejsce w Lubartowie gdzie bez problemu sprzedasz to wszystko
Niech zgadnę , złomowisko ?winda pisze:Jestem poważny jak dziewiąty miesiąc. Tylko tam raczej taniej zapłacą niż na allegroGREGOR pisze:Jaja se robiszwinda pisze:Znam miejsce w Lubartowie gdzie bez problemu sprzedasz to wszystko
Kolektory dolotowe sprzedaneGREGOR pisze:Chłodnica, filtr oleju, czujnik ciśnienia i stopu , sprzedane
Rob jeśli chodzi o części Garba to zapewniam cię że zawsze znajdzie się kupiec, jest w Polsce wielu pasjonatów tego sprzętu, a części ciągle drożeją na portalach i sklepach internetowych. Jak parę lat wstecz kupiłem garba na traję , po wybebeszeniu tego co nas interesuje, resztę bez problemu sprzedałem i zarobiłem na dalsze prace.Rob_trike pisze:kurcze jak tak idzie to ja też swoje graty musze wystawić
Ja posiadam takie uszczelki:seat pisze:Witam tak wiem pojebalo mnie
tak wstawie subaru albo porsche
ale narzie musze ruchomic i w pelni sie cieszyc z jazdy motopompa i szukam uszcelek wszelakich do silnika 1,2 jak komus zalega to ja chetnie lub cos jeszcze jakies tloki piersceie
Sam oczom nie wierzęsekuwawa pisze:Ty Gregor to prawdziwy chomik jesteś, tyle tego nazbierać.
Pytałeś o uszczelki, więc napisałem co mam , wszystko nadaje się do 1.2 uszczelki tylko gaźnika mogą być inneseat pisze:co z tego jestdo silnika 1.2
Rurki wydechowe teżGREGOR pisze:Pokrywy zaworów sprzedane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość