Kupię frezarkę
-
- Kontakt:
Re: Kupię frezarkę
Jest możliwość kupienia frezarki z podzielnicą głowicą do pionowego frezowania . Wejdż na stronę Frezarki -Pruszków byli pracownicy nie istniejącej już fabryki oferują cał asortyment tych frezarek. Poinformuj o tym innych.
-
- Member
- Kontakt:
a co zajebali jak padała ?Frezarki-Pruszków pisze:Jest możliwość kupienia frezarki z podzielnicą głowicą do pionowego frezowania . Wejdż na stronę Frezarki -Pruszków byli pracownicy nie istniejącej już fabryki oferują cał asortyment tych frezarek. Poinformuj o tym innych.
-
- Kontakt:
Mamy w sprzedaży frezarki do remontu i po remoncie ,części zamienne ,głowice podzielnice tel 997custom pisze:![]()
![]()
Tak się szczęśliwie złożyło , że dziś kupiłem frezarkę FWA-32 Stożek ISO 5 czyli moim zdaniem dobra maszyna , o wiele sztywniejsza i łatwiejsza w naprawie niż ta z pierwszego zdjęcia
.
Brakuje tylko koła zębatego , które przenosi napęd na głowicę , jest montowane na stożku we wrzecionie poziomym , myślę że wiecie o co biega. Jeżeli ktoś ma takie lub może załatwić to proszę o info na pw , kupię natychmiast.
-
- Member
- Kontakt:
a nie uczyli Ciebie, że jak się gdzieś wchodzi to się mówi Dzień Dobry ? przecież to podstawy nawet dla średnio rozgarniętego handlowca - wchodzisz z butami i już Cię nie lubiąFrezarki-Pruszków pisze:Mamy w sprzedaży frezarki do remontu i po remoncie ,części zamienne ,głowice podzielnice tel 660661962custom pisze:![]()
![]()
Tak się szczęśliwie złożyło , że dziś kupiłem frezarkę FWA-32 Stożek ISO 5 czyli moim zdaniem dobra maszyna , o wiele sztywniejsza i łatwiejsza w naprawie niż ta z pierwszego zdjęcia
.
Brakuje tylko koła zębatego , które przenosi napęd na głowicę , jest montowane na stożku we wrzecionie poziomym , myślę że wiecie o co biega. Jeżeli ktoś ma takie lub może załatwić to proszę o info na pw , kupię natychmiast.
-
- Kontakt:
Przepraszam nic nie za..... tyko prowadzą działalność gospodarczą i kupili frezarki ze zlikwidowanego Ursusa , które wcześniej tam instalowali. Dobrze by było gdyby Pan miał więcej taktu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
ten PAN ma dużo taktuFrezarki-Pruszków pisze:Przepraszam nic nie za..... tyko prowadzą działalność gospodarczą i kupili frezarki ze zlikwidowanego Ursusa , które wcześniej tam instalowali. Dobrze by było gdyby Pan miał więcej taktu.
Pozdrawiam
tylko nie wiadomo którego więcej
podejrzewam że czterotaktu

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
-
- Member
- Kontakt:
taaa, typowa sytuacja - montowali, a potem kupili - widzisz nie pomyślałem - przepraszam reklamodawcę za mój wrodzony brak taktu.Frezarki-Pruszków pisze:Przepraszam nic nie za..... tyko prowadzą działalność gospodarczą i kupili frezarki ze zlikwidowanego Ursusa , które wcześniej tam instalowali. Dobrze by było gdyby Pan miał więcej taktu.
Pozdrawiam