niby tak, ale to wykonanie przemysłowe i w sumie takie mam, a szukam czegoś bardziejszegocustom pisze:Ooo chyba Adaś trafił

niby tak, ale to wykonanie przemysłowe i w sumie takie mam, a szukam czegoś bardziejszegocustom pisze:Ooo chyba Adaś trafił
całe 2.5 litrawinda pisze:vałka alfy w motocyklu
Dzięki Seta, bardzo fajne, ale jak patrzę na ceny złączek 90 stopni to te przemysłowe co mam coraz bardziej mi się podobają
no w sumie tu już gotowce są i to w całkiem dobrej cenie, może coś się dopasuje, dzięki Piotrek
Te co miałem, 295 felga 18-tkacustom pisze:O widzisz Yunkers , Ty to potrafisz człowieka zmobilizować . Tak jak piszesz , koniec przekładania na później![]()
od dziś znowu jestem w garage.
Jakie koła zamontowałeś ?
Seku bo podrapać się prawą dłonią w prawe ucho to zbyt prostesekuwawa pisze:Podziwiam ilość toczonych i cietych detali. Kiedyś mi się wydawało, że lubię przekombinować nawet najprostszy mechanizm, ale u Ciebie nabrało to innego wymiaru
Dobry tekst. Pasuje do nas.yunkers pisze:
Seku bo podrapać się prawą dłonią w prawe ucho to zbyt proste
Być może znajdzie się na to sposób, oczywiście nie na tłumaczenie.pawlikTrike pisze:Kurde, pięknie to wygląda z tyłu, widać inżynierski zmysł, tak naprawdę nie wiem co napisać... może to, że w takim układzie, trudno będzie komuś wytłumaczyć, że to Ve...x
?? jak się nie nadaje na ogólny to daj na privrożek pisze:zajebiste - ale będziesz miał z tym duży problem.
się nadaje - żeś zrobił taką ładną zwiechę, że będzie problem :yunkers pisze:?? jak się nie nadaje na ogólny to daj na privrożek pisze:zajebiste - ale będziesz miał z tym duży problem.
no chyba, że chciałeś napisać że się na lawetę nie zmieści
rożek -brachu- co ty pierdoliszrożek pisze:się nadaje - żeś zrobił taką ładną zwiechę, że będzie problem :yunkers pisze:?? jak się nie nadaje na ogólny to daj na privrożek pisze:zajebiste - ale będziesz miał z tym duży problem.
no chyba, że chciałeś napisać że się na lawetę nie zmieści
- ukryć pod karosą - chujowo,
- nie zrobić karoserii - chujowo,
tak czy inaczej - ch...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości