Arturro pisze:do tak zacnego grona to i ja dołącze!!
No właśnie czekałem kiedy się odezwiesz.
1. Sulkurider
2. Renegat
3. Szymon
4. Szymong007
5. Customtrike
6. comedy_hut
7. Luksky
8. Tyci_pn
9. Cicholc
10, Wisnia
11. Arturro
12. Rob_trike
Szymon zdzwonimy sie ale wylot może być z Radziejowa jak Ci nie przeszkadza - mam " strzeżony" parking wiec looz auto możesz u mnie zbunkrować - albo podjade po Ciebie do lubej to będziesz mógł pić
Czyli mam podjechac po Ciebie do Służewa ( z tego co pamietam tam masz swoją kobietę ) ? Jestes już w PL ? Jesli tak to zadzwonie jutro i dogadamy szczegóły....
Rob_trike pisze:własnie jak robimy bo jak nas taka banda przyjedzie do kolesia ogladac ta trike to nawet nam nie otworzy garażu
Chłopaki chyba zaszło małe nieporozumienie .
Ten kolo z Puszczykowa nie ma trajki, tylko robi garby z piecem subaru , wie jak zrobić i doradzi,ewentualnie można mu zlecić jakieś komplikacje.
Co do przyjazdu do Puszczykowa to zaplanujemy tak żeby na 18 zdążyć do Lubonia.
Mogą podjechać wszyscy zainteresowani - Faceta to nie przeraża
Pewnie że się spotykamy Renegat i może być o 16-tej .
Przyjedziemy z młodym polonezem truckiem .
Jeżeli jest ktoś chętny na kupno kompletnego zawieszenia garba to w Puszczykowie znajdzie się kilka szt w cenie 400 do 500 zł. Wszystkich nie wezmę bo mam już 30 szt więc na ten rok wystarczy.
Cieszę się Arturo z Twojego zakupu , czasem tak bywa że szukasz daleko a u sąsiada jest.
Za garbami zjeździłem już kawał Polski i wiem gdzie co mają więc jak ktoś coś potrzebuje to dam namiary.
Rob_trike pisze:własnie jak robimy bo jak nas taka banda przyjedzie do kolesia ogladac ta trike to nawet nam nie otworzy garażu
Chłopaki chyba zaszło małe nieporozumienie .
Ten kolo z Puszczykowa nie ma trajki, tylko robi garby z piecem subaru , wie jak zrobić i doradzi,ewentualnie można mu zlecić jakieś komplikacje.
Co do przyjazdu do Puszczykowa to zaplanujemy tak żeby na 18 zdążyć do Lubonia.
Mogą podjechać wszyscy zainteresowani - Faceta to nie przeraża
czyli przed 18 mamy pojechac do kolesia od subaru ? moze spotkamy sie w Puszczykowie o konkretnej godzinie ? Tylko trzeba by ustalic dokładne miejsce no i godzine spotkania bo pewnie zejdzie z dobra godzina u subaraka a potem trzeba jeszcze dojechac do Lubonia - Sulky ile czasu sie jedzie z puszczykowa do Lubonia ? i jak najlepiej - ja do Kurnika nie podjade - nie ta strona - my od Gniezna śmigniemy ....
Z Puszczykowa w kierunku na Poznań, mijacie Łęczycę i jesteście w Luboniu- ok 10km.
Jeszcze trzeba ustalić konkretne miejsce zbiórki, ale to Sulky niech się wypowie...
pisac pisac - bo to juz pojutrze - niech ktos konkretnie napisze co i jak - my z Szymonem postaramy sie byc na 16 w Puszczykowie - musze jeszcze do Łódzi jechac a to w druga strone wiec wylatujemy wczesnie