Ja będę dopiero między 17-18 , natomiast Szefciu i Krzysztof A. oraz Andy i Skorpion wcześniejFido pisze:Ja się chyba pokaże na chwile.

Ja będę dopiero między 17-18 , natomiast Szefciu i Krzysztof A. oraz Andy i Skorpion wcześniejFido pisze:Ja się chyba pokaże na chwile.
Źle kojarzyszseta pisze:O ile dobrze kojarze to jeep jest Piotra
.z taką ekipa to musi być zajebista impreza. Szkoda że nie mogłem byc
Nie znam się na autachwinda pisze:Gregor nie rób jaj! mówiłeś że to jeep cherokee a na zdjęciu jest grand cherokee!
Custom , nie ma co zazdrościć, Ty robisz pieniądze w warsztacie, a ja dług na karciecustom pisze:Szczerze zazdroszczę tych wyjazdów . Ostatnio jak byliście w Sierpcu posłałem Wam pozdrowienia z warsztatu a po chwili przychodzi zdjęcie jak se pifko pijecienormalnie kopara mi opadła
.
Jedna różnica pomiędzy Tobą a Customem - Ty wiesz, że będziesz miał wypłatę, ile i kiedy ( oczywiście pomijam jakieś wyjątkowe sprawy) a Custom wie, że dziś ma robotę i albo ją zrobi i zarobi albo nie zrobi i zapłaci karę - co będzie jutro to wielka niewiadoma.GREGOR pisze:Custom , nie ma co zazdrościć, Ty robisz pieniądze w warsztacie, a ja dług na karciecustom pisze:Szczerze zazdroszczę tych wyjazdów . Ostatnio jak byliście w Sierpcu posłałem Wam pozdrowienia z warsztatu a po chwili przychodzi zdjęcie jak se pifko pijecienormalnie kopara mi opadła
.
![]()
Oczywiście niczego nie żałuję, poprostu to lubię, a długi spłacam i tak od nowa kolejny sezon
Tak jak piszesz Rożek , tylko że ja jadąc do pracy nigdy nie jestem pewny jutra , może być okrutny kaprys kogoś i z dnia na dzień mogę też być bez pracy , ale za to z długiem na karcierożek pisze:Jedna różnica pomiędzy Tobą a Customem - Ty wiesz, że będziesz miał wypłatę, ile i kiedy ( oczywiście pomijam jakieś wyjątkowe sprawy) a Custom wie, że dziś ma robotę i albo ją zrobi i zarobi albo nie zrobi i zapłaci karę - co będzie jutro to wielka niewiadoma.GREGOR pisze:Custom , nie ma co zazdrościć, Ty robisz pieniądze w warsztacie, a ja dług na karciecustom pisze:Szczerze zazdroszczę tych wyjazdów . Ostatnio jak byliście w Sierpcu posłałem Wam pozdrowienia z warsztatu a po chwili przychodzi zdjęcie jak se pifko pijecienormalnie kopara mi opadła
.
![]()
Oczywiście niczego nie żałuję, poprostu to lubię, a długi spłacam i tak od nowa kolejny sezon
pracodawca nigdy pracownika nie zrozumie . Rożek bez polityki bo tutaj jej niemaGREGOR pisze:Tak jak piszesz Rożek , tylko że ja jadąc do pracy nigdy nie jestem pewny jutra , może być okrutny kaprys kogoś i z dnia na dzień mogę też być bez pracy , ale za to z długiem na karcierożek pisze:Jedna różnica pomiędzy Tobą a Customem - Ty wiesz, że będziesz miał wypłatę, ile i kiedy ( oczywiście pomijam jakieś wyjątkowe sprawy) a Custom wie, że dziś ma robotę i albo ją zrobi i zarobi albo nie zrobi i zapłaci karę - co będzie jutro to wielka niewiadoma.GREGOR pisze:Custom , nie ma co zazdrościć, Ty robisz pieniądze w warsztacie, a ja dług na karciecustom pisze:Szczerze zazdroszczę tych wyjazdów . Ostatnio jak byliście w Sierpcu posłałem Wam pozdrowienia z warsztatu a po chwili przychodzi zdjęcie jak se pifko pijecienormalnie kopara mi opadła
.
![]()
Oczywiście niczego nie żałuję, poprostu to lubię, a długi spłacam i tak od nowa kolejny sezon, takie jest życie , wieczne ryzyko i wielka gra o jutro
No nie powiedzieli , a to w takim razie dziękuję bardzoSulkyrider pisze:A nie powiedzieli Ci,że Twoje zdrowie piliśmy?
prawdarożek pisze:nigdzie ja tu polityki nie uprawiam - po prostu wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
a ja tam wolę bułkiyunkers pisze:no dokładnie jednego i drugiego chleba warto spróbować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość