chyba tego że kasa topnieje w kieszeni , ale co tam jeszcze Sierpc zaliczymy i dopiero wszystko finansowo podsumujeRob_trike pisze:ja tylko zazdraszczam

chyba tego że kasa topnieje w kieszeni , ale co tam jeszcze Sierpc zaliczymy i dopiero wszystko finansowo podsumujeRob_trike pisze:ja tylko zazdraszczam
A co ty chcesz podsumowywać ? Wyciagaj kasę z kieszeni pòki ją jeszcze masz i nawijaj kilometry ,w zimie bedziesz oszczędzałGREGOR pisze:chyba tego że kasa topnieje w kieszeni , ale co tam jeszcze Sierpc zaliczymy i dopiero wszystko finansowo podsumujeRob_trike pisze:ja tylko zazdraszczam
Tak jak piszesz Kowall , chcemy jeździć jak najwięcej, nie zawsze możemy razem, ale też trzeba pamiętać o swoich dzieciakach i żeby im czegoś nie zabrakłokowall pisze:A co ty chcesz podsumowywać ? Wyciagaj kasę z kieszeni pòki ją jeszcze masz i nawijaj kilometry ,w zimie bedziesz oszczędzałGREGOR pisze:chyba tego że kasa topnieje w kieszeni , ale co tam jeszcze Sierpc zaliczymy i dopiero wszystko finansowo podsumujeRob_trike pisze:ja tylko zazdraszczam,co przejedziesz i zobaczysz to twoje i nikt ci tego nie zabierze
z tego co widzę twoja chce jeździć z tobą a to podstawa żeby mieć wszystko co kochasz choć w części przy sobie ......
Ps. fajny wypad
GREGOR pisze:Tak jak piszesz Kowall , chcemy jeździć jak najwięcej, nie zawsze możemy razem, ale też trzeba pamiętać o swoich dzieciakach i żeby im czegoś nie zabrakłokowall pisze:A co ty chcesz podsumowywać ? Wyciagaj kasę z kieszeni pòki ją jeszcze masz i nawijaj kilometry ,w zimie bedziesz oszczędzałGREGOR pisze:chyba tego że kasa topnieje w kieszeni , ale co tam jeszcze Sierpc zaliczymy i dopiero wszystko finansowo podsumujeRob_trike pisze:ja tylko zazdraszczam,co przejedziesz i zobaczysz to twoje i nikt ci tego nie zabierze
z tego co widzę twoja chce jeździć z tobą a to podstawa żeby mieć wszystko co kochasz choć w części przy sobie ......
Ps. fajny wypadDlatego czasem trzeba zwolnić, na pewno nigdy nie zrezygnuje z tej pasji, mogę jedynie lekko ograniczyć
Dlatego właśnie to fotografowałem , tak jak wcześniej szkicowaliśmy , to jest to rozwiązanie które trzeba przenieść na traję Czerwonegoskorpionaseta pisze:Fajny wypad. A ja odnośnie zawieszenia z suzuki: skoro takie zawieszenie działa w moto to musi działać w traji![]()
![]()
![]()
Czerwonyscorpion, masz dowody
właściciel to Niemiec , więc wielu szczegółów nie dało się dowiedziećseta pisze:A pytałeś może właściciela o kąt wyprzedzenia?
no widzisz Rob , kisisz takie dobre materiały , a my po całej Polsce jeździmy żeby ten problem rozwiązać i szukamy rozwiązańRob_trike pisze:hmmmm miałem cały czas na dysku
Co jo cytom ,co jo cytom , na co wy cekota? na zimowe wieczorycustom pisze:Ja podobnie jak Winda , czekam na zimowe wieczory , żeby te wszystkie piękne relacje Gregora przeczytać.
Dobrze godo , dać mu wódkikowall pisze:Co jo cytom ,co jo cytom , na co wy cekota? na zimowe wieczorycustom pisze:Ja podobnie jak Winda , czekam na zimowe wieczory , żeby te wszystkie piękne relacje Gregora przeczytać.wy to będziecie czytać i wspominać jak będziećie siedzieć z wnukami w bujanym fotelu ,a teraz zimą to wy obaj macie siedzieć w garażu i -TRAJE MACIE STRUGAĆ
![]()
![]()
-
No idark pisze:W moto zawieszenie nie ma takich obciążeń jak w traji skorpiona ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość