custom pisze: Może na najbliższym spotkaniu egzorcyzmy trzeba odprawić ?
Winda... nie dobijaj Sulkyegowinda pisze:karty kurwa!
w tym przysłowiu chodzi o karty!
kto nie ma szcześcia w kartach ten ma szczęście w miłości
Faktycznie, to chodzi chyba o karty.winda pisze:karty kurwa!
w tym przysłowiu chodzi o karty!
kto nie ma szcześcia w kartach ten ma szczęście w miłości
... i tak długo wytrzymałeśSulkyrider pisze:(..)
Nie mam już kurwa nerw. (..).
Co się dokładnie dzieje , jesteś Sulky w stanie określić skąd ten hałas ? Tylko nie pisz że ze skrzyniSulkyrider pisze:Traja jeździ, ale skrzynia rzęzi jak w tarpanie wujka Włodka.
Nie mam już kurwa nerw. Zaraz się sezon skończy.
Skąd wiesz że ze skrzyni?custom pisze:Co się dokładnie dzieje , jesteś Sulky w stanie określić skąd ten hałas ? Tylko nie pisz że ze skrzyniSulkyrider pisze:Traja jeździ, ale skrzynia rzęzi jak w tarpanie wujka Włodka.
Nie mam już kurwa nerw. Zaraz się sezon skończy..
A no bez oleju to wszystko tam rzęziSulkyrider pisze:Skąd wiesz że ze skrzyni?custom pisze:Co się dokładnie dzieje , jesteś Sulky w stanie określić skąd ten hałas ? Tylko nie pisz że ze skrzyniSulkyrider pisze:Traja jeździ, ale skrzynia rzęzi jak w tarpanie wujka Włodka.
Nie mam już kurwa nerw. Zaraz się sezon skończy..
Dokładnie, to nie wiem, bo ciężkoucho przykładac w czasie jazdy.
Zgaduję, że albo dyfer, albo nie dyfer.
Zobaczę jutro, czy nalanie oleju pomoże.
Właśnie nie mam bladego pojęcia jak i gdzie ten luz się reguluje.sekuwawa pisze:Skrzyni nie musisz wyciągać, ale to nie zmienia faktu że trzeba wywalić półosie.
To chyba się dystansuje na podkładkach pod tymi dużymi łożyskami. Chyba właśnie 5 i 21 z tego twojego rysunku. Rozbierałeś to, dystansowałeś? może to już jest po prostu wywalone.Sulkyrider pisze:Raczej talerz - atak. Prawie na pewno.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość