nie rozumiem twojej decyzji , po co to w ogóle piszesz , skoro zamierzasz tu wrócić bo tak wynika z tekstu , to po prostu zrób sobie przerwę , a nie od razu jakieś pożegnania . Bandit do zobaczeniabandit pisze:Dziękuję wszystkim za pomoc tym , którzy mi pomagali jak potrzebowałem. Dziękuję za to, że przez te prawie 10 lat poznałem tu mnóstwo ludzi, i też w realu.
Po dłuższym namyśle doszedłem do wniosku ze to miejsce nie jest mi raczej pisane i niektóre osoby ucieszą sie jak to będą czytać. Pewnie dlatego ze lubię swoje zdanie i je wyrażam. Trudno. Nie wypisuje sie na stałe, no chyba ze dostane bana, tez trudno. Do zobaczenia albo usłyszenia kiedyś tam.
Pozdrawiam
bandit
jeszcze najstarszy użytkownik tego forum.
bandit pisze:Dziękuję wszystkim za pomoc tym , którzy mi pomagali jak potrzebowałem. Dziękuję za to, że przez te prawie 10 lat poznałem tu mnóstwo ludzi, i też w realu.
Po dłuższym namyśle doszedłem do wniosku ze to miejsce nie jest mi raczej pisane i niektóre osoby ucieszą sie jak to będą czytać. Pewnie dlatego ze lubię swoje zdanie i je wyrażam. Trudno. Nie wypisuje sie na stałe, no chyba ze dostane bana, tez trudno. Do zobaczenia albo usłyszenia kiedyś tam.
Pozdrawiam
bandit
jeszcze najstarszy użytkownik tego forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości