Piszesz o koledze Boom , wspominał w Silverado o swoich zamiarachCzarek-trike pisze:abstrahując trajka na harleyu, w sobotę na zlocie w łagowie rozmawiałem z pewnym naszym forumowiczem, ten to dopiero robi trajkę.. na silniku harleyaprzekozak !
Boom kibicuję Ci , jestem bardzo ciekaw tego rozwiązania. Wiem że Rewaco coś takiego wypuszczałoBOOM pisze:Mnie w Łagowie nie było ,czyli jest jeszcze jakiś szurnięty co się decyduje na HD. Ja adapter do połączenia mam już komplety czekam na silnik, bo są Twin Camy do wzięcia od ręki ale 1600 a ja szukam takiego co będzie miał 2 litry a wtedy idzie wyciągnąć z takiego motora 120-140 kucy.
No i wtedy żegnaj BOOM ,ja już za tobą nie nadążęBOOM pisze: (.....)
a ja szukam takiego co będzie miał 2 litry a wtedy idzie wyciągnąć z takiego motora 120-140 kucy.
Chyba że Kowall odpali nowy sprzęcikkowall pisze:No i wtedy żegnaj BOOM ,ja już za tobą nie nadążęBOOM pisze: (.....)
a ja szukam takiego co będzie miał 2 litry a wtedy idzie wyciągnąć z takiego motora 120-140 kucy.![]()
Ciiii........GREGOR pisze:Chyba że Kowall odpali nowy sprzęcikkowall pisze:No i wtedy żegnaj BOOM ,ja już za tobą nie nadążęBOOM pisze: (.....)
a ja szukam takiego co będzie miał 2 litry a wtedy idzie wyciągnąć z takiego motora 120-140 kucy.![]()
charlej w serii nie wychodził w takiej pojemności, co innego s&s 124 caleBOOM pisze:(..)ja szukam takiego co będzie miał 2 litry a wtedy idzie wyciągnąć z takiego motora 120-140 kucy.
i po co?Rob_trike pisze:(..)
.... się znowu wkurw$%#^!!#
o to to PanieCzarek-trike pisze:i po co?Rob_trike pisze:(..)
.... się znowu wkurw$%#^!!#![]()
chuj te kastomszoły czy wystawy, sprzęt budujesz(itp) dla siebie, a nie dla innych
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość