moto bajzel w Łodzi
- andy
- Krótki opis: Jest nikim ten kto nie ulepsza świata.
- Kontakt:
moto bajzel w Łodzi
jade rano na motobajzel , trasa stalowa wola , sandomierz , opatów , kielce , piotrków , łódz ,gdzieś kolo 5 rano. mam wolne miejsca i wolny bagażnik . moge zabrac kogoś albo jakieś fanty. uwentualnie jakieś spotkanie na piwku już na miejscu
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Re: moto bajzel w Łodzi
Andy, jak będziesz w Sandomierzu to pozdrów Ojca Mateuszaandy pisze:jade rano na motobajzel , trasa stalowa wola , sandomierz , opatów , kielce , piotrków , łódz ,gdzieś kolo 5 rano. mam wolne miejsca i wolny bagażnik . moge zabrac kogoś albo jakieś fanty. uwentualnie jakieś spotkanie na piwku już na miejscu
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- andy
- Krótki opis: Jest nikim ten kto nie ulepsza świata.
- Kontakt:
Re: moto bajzel w Łodzi
nie jestem za bardzo wierzący , a i tych od pedałów za bardzo nie lubiępawlikTrike pisze:Andy, jak będziesz w Sandomierzu to pozdrów Ojca Mateuszaandy pisze:jade rano na motobajzel , trasa stalowa wola , sandomierz , opatów , kielce , piotrków , łódz ,gdzieś kolo 5 rano. mam wolne miejsca i wolny bagażnik . moge zabrac kogoś albo jakieś fanty. uwentualnie jakieś spotkanie na piwku już na miejscu