seta pisze:Adaś dlaczego na każdym zdjęciu chowasz za siebie browar?
Kurwa kontuzja kręgosłupa , ledwo chodzę ale daje rade , zastrzyk , kilka kroplówek i powoli dochodzę do siebie. Nazazie wstawanie z łóżka zajmuje jakies 5 minut o jeździe na czymkolwiek nie ma mowy
Kurwa kontuzja kręgosłupa , ledwo chodzę ale daje rade , zastrzyk , kilka kroplówek i powoli dochodzę do siebie. Nazazie wstawanie z łóżka zajmuje jakies 5 minut o jeździe na czymkolwiek nie ma mowy
To zdrowia się życzy, wracaj do formy jesteś usprawiedliwionym
W ''potworze'' miałeś pozycję prawie leżącą, trzeba było jej Budyniowi nie spuszczać, teraz byś miał idealny sprzęcior
Pany projekt niestety nie skończony, jest na sprzedaż za śmieszne pieniądze, może kogoś zainteresuje. Qrwa sam bym wziął ,ale ostatnio zanabyłem trajenkę, normalnie 9 dni za wcześnie
adaśko pisze:Pany projekt niestety nie skończony, jest na sprzedaż za śmieszne pieniądze, może kogoś zainteresuje. Qrwa sam bym wziął ,ale ostatnio zanabyłem trajenkę, normalnie 9 dni za wcześnie
Adaś możesz jakieś foty zapodać, no i tej zakupionej też
adaśko pisze:Pany projekt niestety nie skończony, jest na sprzedaż za śmieszne pieniądze, może kogoś zainteresuje. Qrwa sam bym wziął ,ale ostatnio zanabyłem trajenkę, normalnie 9 dni za wcześnie
Adaś możesz jakieś foty zapodać, no i tej zakupionej też
Fotki są w temacie budowy, innych nie mam bo nie u mnie stoi, a zresztą zakopana gratami w garage. Zakupionej trajki fotku równierz są w tym temacie
[quote="adaśko"]mam aktualne zdjęcia
Traja się zapakowała i będzie powstawać w najbliższych miesiącach . Przewidywana premiera w maju 2019 ale to się okaże bo moja Potwora czeka w kolejce na nową zbroję
Prac ciąg dalszy , przebudowa pod klienta trwa, pierwotnie traja była zaprojektowana na półtora chłopa , klient zażyczył sobie na 3 osoby, ze względu na jego niepełnosprawność zastosowany fotel kubełkowy regulowany ,i osłonięte nogi kierownika. Traja ma być bardzo funkcjonalna i ma posiadać duża przestrzeń bagażową i bagażnik na wózek.
Postępy prac przedstawiam w galerii google https://photos.app.goo.gl/qEYvPuPzhDc5pdEm8