Około 16 tej zamierzam opuścić tą imprezę i wybrać się do Frampola na zlot organizowany przez SGM Biłgoraj której członkiem jest nasz kolega forumowy Skorpion z Józefowa

custom pisze:Robimy listę
dzięki Custom , szkoda że Ciebie nie było , czułem że chętny byłeś na listę wskoczyćcustom pisze:Gregor Ty to jesteś gość .
Zawsze lubiłem listyGREGOR pisze:dzięki Custom , szkoda że Ciebie nie było , czułem że chętny byłeś na listę wskoczyćcustom pisze:Gregor Ty to jesteś gość .
Możesz zrobić to sam, już nie długo Silverado , Bunio tam będziefranky72 pisze:Bunio był Trajką? Jak go zobaczysz to pozdrów.
Ale że co custom ,lubiłeś listy pisać czy je dostawać ?custom pisze:Zawsze lubiłem listyGREGOR pisze:dzięki Custom , szkoda że Ciebie nie było , czułem że chętny byłeś na listę wskoczyćcustom pisze:Gregor Ty to jesteś gość .
Nie ta co pobierała, tylko ta co rejestrowała, stoi na foto w białych portkach tyłem do aparatuwinda pisze:twierdzisz że ta pielęgniarka co Ci krew pobiera jest do mojej żony podobna ??
Lubiłem być na liście .kowall pisze:Ale że co custom ,lubiłeś listy pisać czy je dostawać ?custom pisze:Zawsze lubiłem listyGREGOR pisze:dzięki Custom , szkoda że Ciebie nie było , czułem że chętny byłeś na listę wskoczyćcustom pisze:Gregor Ty to jesteś gość .
Co ma tam czepiać jak i tak ledwo Andrzeja ciągnie i bagażsekuwawa pisze:Wiesz co Andy, przeglądam fotki tych wszystkich trajek i twoja w tej grupie wygląda najlepiejNie wiem czemu ludzie mają tendencję do robienia ze swoich trójkołowców obwieszonych wszystkim kredensów. 80% trajek tak właśnie wygląda.
I zawsze dojeżdża bez problemu, ostatnio Andy wspomniał o chęci sprzedaży, są plany na coś mocniejszego. Ciekawe gdzie teraz trafiwinda pisze:Też sie cieszę że ryfelek trafił w dobre ręce
Z każdym dodatkowym kilogramem rośnie spalanie a spada prędkość , ja nie mam za bardzo czym gospodarować ,GREGOR pisze:Co ma tam czepiać jak i tak ledwo Andrzeja ciągnie i bagażsekuwawa pisze:Wiesz co Andy, przeglądam fotki tych wszystkich trajek i twoja w tej grupie wygląda najlepiejNie wiem czemu ludzie mają tendencję do robienia ze swoich trójkołowców obwieszonych wszystkim kredensów. 80% trajek tak właśnie wygląda.
Podobnie jak cała masa japońskich cruiserów i chopperów. Czyli tradycyjnie sakwy(to jeszcze mogę zrozumieć) + skórzany kufer/rolka z tyłu z lisią kitą, + krawat na zbiornik+ szyba i nierzadko frędzle. I nie to, że z tego drwię.. tylko tak sobie zaobserwowałemsekuwawa pisze:(..) Nie wiem czemu ludzie mają tendencję do robienia ze swoich trójkołowców obwieszonych wszystkim kredensów. 80% trajek tak właśnie wygląda.
zawsze może zajrzeć pod kitęCzarek-trike pisze:... i ten z tyłu patrzy na kitę tego przed nim....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość