winda pisze:Jako że zagrali mi na gulu tym wypadem na roztocze a dobili wizyta 9 trajke po rezydencją. Dziś czas był na relaks.
Z cyklu gdzie konie poniosą chciałem pokazać roztocze ze swojej perspektywy. Plan fotograficzny był ambity ale, kurwa, aparatu nie naładowałem i po 4 zdjęciach padł. Olałem zdjęcia i hujową komórką dopykałem tylko tabliczki miejscowości.
Trasa Lubartów- Lublin- Frampol- Szczebrzeszyn-Nielisz-i do domu. Wyszło 250 kilometrów z pięknymi widokami. Chciałem sam, po starych miejscach,pojeździć i powspominać. Jak chciałem tak zrobiłem. Było zajebiście.
DSCF7839.JPG
DSCF7841.JPG
IMG_20160522_144829.jpg
IMG_20160522_145435.jpg
IMG_20160522_151459.jpg
Ale jak?
Trajka nie dziala.
Na piechote zrobiles 250km?
A moze chcesz zos ppwiedziec o tym ŻÓŁTYM kasku??
chyba i ja zacznę zdjęcia robić - ale u mnie wokół lasy i lasy - kto by kurwa chciał oglądać zdjęcia lasu - co innego jechać kilkadziesiąt km przez las
rożek pisze:chyba i ja zacznę zdjęcia robić - ale u mnie wokół lasy i lasy - kto by kurwa chciał oglądać zdjęcia lasu - co innego jechać kilkadziesiąt km przez las
Rożek jak w padnę do ciebie to dam ci instrukcje co fotografować
rożek pisze:chyba i ja zacznę zdjęcia robić - ale u mnie wokół lasy i lasy - kto by kurwa chciał oglądać zdjęcia lasu - co innego jechać kilkadziesiąt km przez las
Ściemniasz!! Z Twojej wyprawy trajka na trasie Białystok- Kraków nie widzieliśmy żadnego zdjęcia !
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Ściemniasz!! Z Twojej wyprawy trajka na trasie Białystok- Kraków nie widzieliśmy żadnego zdjęcia !
bo lasami jechał to co miał fotografowac. drzewa??
Ja z Ludwikiem lubimy lasy
no to dawaj - duch puszczy jest, a i laweta zawsze się przyda
Ja z Ludwikiem lubimy lasy
no to dawaj - duch puszczy jest, a i laweta zawsze się przyda
Ok Rożek , laweta się znajdzie daj znać kiedy zaczną się grzyby .
W Białymstoku jeszcze na grzybach nie byłem sorki , kiedyś byłem w Hajnówce .
Celowo wybrałem ten temat dziś pożegnaliśmy Krzysztofa Mazurka ps. Skorpion, w ostatniej drodze uczestniczyli przyjaciele z Free Trike Poland, Trajkersi Lubelszczyzny i Gregor oraz liczna Spontaniczna Grupa Motocyklowa Biłgoraj, przedstawiciele Czarnej Brygady FG. Saportu GREMIUM MC, oraz ludzie nie zrzeszeni.
Żegnaj przyjacielu R.I.P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.