mile widziany Seta , Seku , Walery, Kaski , Stanisław , Ziutek, Winda (motorynką ) Szefciu , Krzysiek A, Przemek , Skowron, Skorpion, Bunio, Czerwony Skorpion , oraz każdy co się czuje na siłach pokonać większy odcinek drogi niż 150 km

My ci te plany pokrzyżujemywinda pisze:Mam inne plany na sobotę
Więc Byczynę masz już zaklepaną ? pod namiot się tam nie wybiorę bo mam za blisko ,ale wpaść wpadnę na pewno.sekuwawa pisze:Ja mam w ten weekend obowiązki domowe, a za tydzień lecę do ByczynyNa jednodniowe imprezy jakoś nigdy mnie nie ciągnęło.
Byczyna raczej zostanie, a co do namiotu to za duży jesteś żebym Ci zaproponował swójkowall pisze:Więc Byczynę masz już zaklepaną ? pod namiot się tam nie wybiorę bo mam za blisko ,ale wpaść wpadnę na pewno.sekuwawa pisze:Ja mam w ten weekend obowiązki domowe, a za tydzień lecę do ByczynyNa jednodniowe imprezy jakoś nigdy mnie nie ciągnęło.
Tam jest dużo słomy to się na niej prześpięsekuwawa pisze:Byczyna raczej zostanie, a co do namiotu to za duży jesteś żebym Ci zaproponował swójkowall pisze:Więc Byczynę masz już zaklepaną ? pod namiot się tam nie wybiorę bo mam za blisko ,ale wpaść wpadnę na pewno.sekuwawa pisze:Ja mam w ten weekend obowiązki domowe, a za tydzień lecę do ByczynyNa jednodniowe imprezy jakoś nigdy mnie nie ciągnęło.
a co będziesz w piatek robił? sam Będziesz stał na placu do soboty?tim pisze:Jak czasu troszkę wygospodaruję to podlecę w piątek, gdyż w sobotę młody ma 18-tkę
No to ja też się do tej zazdrości podłączę.pawlikTrike pisze:Z zazdrości nic nie napiszę
Krótko odpisze, polecam sięwinda pisze:Krótko napiszę. Sprawiliście mi wielką radość !!!Dziękuje
Traja z głośnikami należy do Skorpiona z Józefowa , dużo razem jeździmy , co do pięknej płci to najlepiej wytłumaczy Szefciocustom pisze:Fajne zdjęcia chłopaki , Wielebny pewnie był w szoku.
cóż to za sprzęt z tymi głośnikami i kim jest owa piękna kobieta z ostatniej fotki ?
rożek pisze:Jeszcze trochę i wpędzicie Winde w jakąś chorobę - będzie chłop w spodniach spał, bo nie wiadomo kiedy przyjedzie Gregor i zdjęcia będzie robił.
Taa - a i moda na afro wracawinda pisze:to spodnie letnie bermudy. Bardzo modne w pewnych kręgach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość