rożek pisze:Przecież czułbyś się zawiedziony gdybym przemilczał - ale spoko znając Ciebie to raczej będziesz ciągnął tą lawetę niż na niej jechał.
heehe coś tam wymyślimy ,ale trajkersi z tej części Polski to twarde i zawzięte chopy ,oni się tak szybko i łatwo nie poddają , jak to kiedyś śpiewał -lady pank - wszystko się może zdarzyć
winda pisze:drugie zdjecie. ilu miejscowa jest ta trajka bo nie moge się doliczyć? 2, 4, 5 ?
Jeśli chodzi o moje zdjęcia, to masz na myśli tą z pieskiem. Nie badź taki zgryźliwy! Właścieciel pomyka z pieskiem i jest szczęśliwy i On i jego frędzel. Mam podobnego psiaka który też musi , jak go nie zabieram to się obraża.
winda pisze:drugie zdjecie. ilu miejscowa jest ta trajka bo nie moge się doliczyć? 2, 4, 5 ?
Jeśli chodzi o moje zdjęcia, to masz na myśli tą z pieskiem. Nie badź taki zgryźliwy! Właścieciel pomyka z pieskiem i jest szczęśliwy i On i jego frędzel. Mam podobnego psiaka który też musi , jak go nie zabieram to się obraża.
ja tam żadnej zgryźliwości w pytaniu Windy nie widzę,może dla tego,że sam się zastanawiałem nad ilością miejsc na tej trajce
a swoją drogą to się nie unoś,nie ma sensu .tak z 4-5 lat temu to dopiero były tu jazdy....ach to były czasy
To zdjęcie Adriana i Trajka też jego. Nie widzieliście jeszcze? Aż sprawdzę w postach Adriana.Konstruktor tak sobie wyścielił pod nogi pasażera. Z tyłu fotel na podwyższeniu.
Czesc chodzi o Moja trajke wiec odpowiem wam o co chodzi z miejscami jak kupilem to byla tylko kanapa ale juz po pierwszej jezdzie okazali sie ze musze cos z tym zrobic bo Sylwia siedzac za Moja malenka osobka hi hi Nic nie widziala wiec na szybko zrobilem nadstawke teraz jest ok jesli chodzi o jazde a w zimie bede to przerabial pewno wyleci kanapa a jej miejsce zastapia kufry skosne skora no chyba ze znowu mi sie cos pozmienia z pomyslami .Pozdro