ciekawe czy ona w jakiejś niemcowej milicji nie jeździła i nie jest tam najebane z 500 000 km...czerwonyskorpion pisze:co powiecie na bmw http://olx.pl/oferta/bmw-1150-ewentualn ... 2b0cb14d08
Bo na 100% w jakichś ''służbach'' ten motórr jeździł...
ciekawe czy ona w jakiejś niemcowej milicji nie jeździła i nie jest tam najebane z 500 000 km...czerwonyskorpion pisze:co powiecie na bmw http://olx.pl/oferta/bmw-1150-ewentualn ... 2b0cb14d08
i Dłutowniczy...ale to zboczeniec jestczerwonyskorpion pisze:Czy ktoś mieszka gdzieś niedaleko Brodnicy.
Custom mi kiedyś jeden z miejscowych żółtych, powiedział że jak się zestarzeje to se trajke kupicustom pisze:Skorpion , nie mów , że ciągnie Cię do dwóch kółek , tak jak Sulkiego ?
To Syndrom starości
Jak zamierzasz żółtemu wierzyć to życzę powodzenia.GREGOR pisze:Custom mi kiedyś jeden z miejscowych żółtych, powiedział że jak się zestarzeje to se trajke kupicustom pisze:Skorpion , nie mów , że ciągnie Cię do dwóch kółek , tak jak Sulkiego ?
To Syndrom starości![]()
Więc kto ma rację
na 100% niewinda pisze:(..)
W wersjach cywilnych była taka "nakładka" na tył ?
ale jakiś ''przyrząd do jeżdżenia'' musi być . Jak mi się moje plany powiodą to będę celował z XF 650 freewind jako właśnie ''przyrząd do jeżdżenia'' . Coś tam mi kiedyś łaziła po głowie BMW f 650... ale to gówno nie jest chłodzone powietrzem więc niech wypierdalaFido pisze:Będzie będzie.
Jest jeszcze sporo zadbanych sztuk w PL.
Może swoją kiedyś wystawię na sprzedaż.
Mało nią ostatnio jeźdżę.
Wolę Zapa bo cieszy z jazdy.
ooooooo to najpierw na motorower , ćwiczyć technikęczerwonyskorpion pisze:Ostatnio na moto siedziałem jak nie którychś jeszcze na świecie nie było , jakieś 31 wiosen temu . Winda miał racje że jak przyjadę do domu to i tak wskoczę na moto.
nie ma co się śmiać, jak nie wiedziałem czy dam radę na jednośladzie z jedną ręką... to siadłem na komara udało się, to przesiadka na WSK, najpierw koło garażu, później po osiedlu, później trochę dalej, wczoraj nawet parę kilometrów na zlot pojechałem. Teraz będzie w kolejce junak (jak uruchomię ) , później jeszcze coś i jeszcze cośadaśko pisze:(..)
ooooooo to najpierw na motorower , ćwiczyć technikę
(..)
ja się wcale nie śmieję , nie dalej jak dwa lata temu dosiadłem crossa 250 , ale dla mnie niestety był to Ktm w dwusuwie i mam do tej pory kolana pozdzierane .Czarek-trike pisze:nie ma co się śmiać, jak nie wiedziałem czy dam radę na jednośladzie z jedną ręką... to siadłem na komara udało się, to przesiadka na WSK, najpierw koło garażu, później po osiedlu, później trochę dalej, wczoraj nawet parę kilometrów na zlot pojechałem. Teraz będzie w kolejce junak (jak uruchomię ) , później jeszcze coś i jeszcze cośadaśko pisze:(..)
ooooooo to najpierw na motorower , ćwiczyć technikę
(..)
adaśko pisze: W dzisiejszych czasach ludzie w puszkach w ogóle nas nie widzą ,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość