Wybiera się ktoś

Rożek zależy , jak silną ma się wiarę w Boga , lub jej się nie ma , to każdy z nas sam podejmuje decyzję czy jeździ z Bogiem czy nie , wybór jest dobrowolny . Ja osobiście nie jadę dla księdza tylko dla swojej wiary w Boga . Wiem że zawsze jest ze mną nawet jak grzeszęrożek pisze:a nie można rozpocząć sezonu bez całej tej szopki z kościołem, święceniem i innymi gusłami czarnych ?
andrzejqs pisze:no to jest już nas trzech
Yunkers przyjedziesz trają ???yunkers pisze:andrzejqs pisze:no to jest już nas trzech
nawet czterech
Zależy od datykowall pisze:Yunkers przyjedziesz trają ???yunkers pisze:andrzejqs pisze:no to jest już nas trzech
nawet czterech
No jak ?daty nie znasz ?--17 kwietnia ......yunkers pisze:Zależy od datykowall pisze:Yunkers przyjedziesz trają ???yunkers pisze:andrzejqs pisze:no to jest już nas trzech
nawet czterech
Ja pierdole custom ,to by było coścustom pisze:Ja przyjadę chyba rowerem , ale jeszcze rozważam szybkie ogarnięcie Barona .
Choćbym chciał to nie ma takiej opcji --nie posiadam takiego pojazduandrzejqs pisze:Mam nadzieje Kowal ze nie przyjedziesz rowerem.
Wszystko jest na dobrej drodze .kowall pisze:Choćbym chciał to nie ma takiej opcji --nie posiadam takiego pojazduandrzejqs pisze:Mam nadzieje Kowal ze nie przyjedziesz rowerem.-- ale ja to pikuś ,ciekawe jak tam custom??
No niestety farba schodziła płatami a szczególnie z blach , szkoda że nie zrobiłem fotek , wyglądało to bardzo bardzo źle .GREGOR pisze:Nie wiem czy Sulkyrider to przeżyje, przerwałeś pewną historię
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość