Rob_trike pisze:dzisiaj mało byłem w garażu bo od około 14 ale coś tam zrobiłem- to pierwszy plus
wueszczynę przytachałem - takiej jeszcze nie mam- plus numer dwa
powiem Wam w tajemnicy - udało się zrobić coś fajnego - będzie meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega kolor a nawet trzy - nie widziałem takiego sposobu malowania w PL - byłem dzisiaj u kolegi który ma sprężarkę- zrobił wczoraj w nocy próby i efekt jest mega kozacji......![]()
![]()
warto było kombinować, myśleć i mieć wątpliwości ale jednak zaryzykować
![]()
![]()
- taki trzeci plus dzisiejszego dnia
p.s. padam na pysk ale jestem mega zadowolony
fotę wieśki mam tylko taką - 100% oryginał z epoki - zero picu - swoich nie robiłemwinda pisze:zdjęć wsk nie ma
zdjęć lakieru nie ma
bana chcesz?
Japierdole Rob , to nie do uwierzeniaRob_trike pisze:fotę wieśki mam tylko taką - 100% oryginał z epoki - zero picu - swoich nie robiłemwinda pisze:zdjęć wsk nie ma
zdjęć lakieru nie ma
bana chcesz?
co do lakieru - z650 to kawasaki więc padło na zieleń- to tylko próba i do tego fota zrobiona tel - bez polerki i tylko jedna warstwa bezbarwnego - docelowo głęęęęęęęęęęęęęęęęeebia koloru większa i poler na lustro
U mnie trochę inaczej , zamiast folii przecieranie ale efekt trochę podobny , choć mniejsza struktura .Rob_trike pisze:noooo tylko tak się wydaje niestety że to proste - uwierz mi - tu 6 prób na jednej płytce
![]()
![]()
fajne to...chociaż mi to, aż kita staje na widok garbuskiRob_trike pisze:(..)
fotę wieśki mam tylko taką - 100% oryginał z epoki - zero picu - swoich nie robiłem
(..)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość