OJPRob_trike pisze:popołudniowe trzepanko w garażu
c.d.n...

OJPRob_trike pisze:popołudniowe trzepanko w garażu
c.d.n...
Przyznaj się,że sam tego nie robiłeś - pewnie zebrałeś z drogi kilka pań co znają się na polerowaniu gałyRob_trike pisze:popołudniowe trzepanko w garażuWstępnie spolerowane(..)
http://www.youtube.com/watch?v=-8uedG1fs2QRob_trike pisze:popołudniowe trzepanko w garażuWstępnie spolerowane - na motongu się dopoleruje i doczyści
c.d.n...
Czarek-trike pisze:Przyznaj się,że sam tego nie robiłeś - pewnie zebrałeś z drogi kilka pań co znają się na polerowaniu gałyRob_trike pisze:popołudniowe trzepanko w garażuWstępnie spolerowane(..)
![]()
Efekt zajebisty!
heheheh ja jak przyszedłem z garażu a wyglądałem jak górnik - moja tylko z politowaniem na twarzy: co robiłeś ? eeee nieważneGREGOR pisze:Rob masz moją cierpliwość z tym polerowanie , jak bawiłem się w polerkę przy swojej traji to żona mówiła żebyś ty mnie tak pieścił , a nie jakieś żelastwo
ja polerowałem w kombinezonie lakierniczym i masce do szlifowania oraz rękawicach spawalniczychRob_trike pisze:heheheh ja jak przyszedłem z garażu a wyglądałem jak górnik - moja tylko z politowaniem na twarzy: co robiłeś ? eeee nieważneGREGOR pisze:Rob masz moją cierpliwość z tym polerowanie , jak bawiłem się w polerkę przy swojej traji to żona mówiła żebyś ty mnie tak pieścił , a nie jakieś żelastwo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
powariowali z tymi motorami! ciągle motory , zloty ,tatuaże , ile Ty masz lat? żadnego więcej motocykla!żadnego więcej tatuażuwinda pisze:zrozumiałe i z sensem by było gdybys tą kasę wydał na nowe płytki w łazience
No to spoko moja mi powiedziała myjesz się na dworze . dlatego nie poleruje zimąRob_trike pisze:
heheheh ja jak przyszedłem z garażu a wyglądałem jak górnik - moja tylko z politowaniem na twarzy: co robiłeś ? eeee nieważne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości