traja Kowala
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
- Baran
- Member
- Kontakt:
Re: traja Kowala
Oj tam Rob, może Kowall woli 

- andrzejqs
- Kontakt:
Dlaczego nie , Czy są jakieś przeciwwskazaniaRob_trike pisze:z prawej biegi ?

Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Zachował układ europejski, reszta to angole 

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- andrzejqs
- Kontakt:
No i wydało się Rob ma skrzynie z UK 
pewnie z lotusa

pewnie z lotusa
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
czyli sportowa jazda odpada , chyba że gaz w nodze ? 

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
z tym zestawem to trzeba się dobrze kiery trzymać, lepiej wszystko zrobić jak w samochodzie.GREGOR pisze:czyli sportowa jazda odpada , chyba że gaz w nodze ?
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
do zmiany biegu trzeba gaz odpuścić - po co ?

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- Katownik
- Krótki opis: Pod osłoną nocy P*S kraj na dno toczy
- Kontakt:
no chyba że masz gaz w nodze 

- mazda
- Krótki opis: Kupic, sprzedac, zamienic - handlarz doskonał
- Kontakt:
Przecież można mieć 2 gazy, nożny i ręczny
U mnie jest silnik który współpracował z automatem to i na przepustnicy mam miejsce na 2 linki - tak że powinno mi wyjść takie rozwiązanie.
Kowall - odwalasz kawał dobrej roboty, żebym to ja miał takie zdolności manualne

Kowall - odwalasz kawał dobrej roboty, żebym to ja miał takie zdolności manualne

Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
-
- Kontakt:
Oszczędza sprzęgło .Rob_trike pisze:do zmiany biegu trzeba gaz odpuścić - po co ?![]()
![]()
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
HHe he pany czemu biegi z prawej strony , gaz będzie jak w pierwszej w prawej nodze ,według mnie jest to najlepsze rozwiązanie na długie trasy , jak gaz w nodze to biegi mogą być i z lewej i z prawej a że ja jestem praworęczny to dałem na prawo i ot tajemnica
dodatkowo wciskając lewą nogą sprzęgło a prawą rękom biegi to się to kontruje i tak nie idzie na kręgosłup, co innego jak wy macie gaz w prawej manetce ,wtedy biegi obowiązkowo z lewej albo na środku 

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
co racja to racja , podziwiam twoją robotę i czekam na nowe tematykowall pisze:HHe he pany czemu biegi z prawej strony , gaz będzie jak w pierwszej w prawej nodze ,według mnie jest to najlepsze rozwiązanie na długie trasy , jak gaz w nodze to biegi mogą być i z lewej i z prawej a że ja jestem praworęczny to dałem na prawo i ot tajemnicadodatkowo wciskając lewą nogą sprzęgło a prawą rękom biegi to się to kontruje i tak nie idzie na kręgosłup, co innego jak wy macie gaz w prawej manetce ,wtedy biegi obowiązkowo z lewej albo na środku

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Kowall, dziecko drogie, a kto ci tak stół warsztatowy pochlastał ?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
A widzisz winda takie dwie laski jak je trzymałem i rżnąłem ,jedna to pani Makita a druga to Boschwinda pisze:Kowall, dziecko drogie, a kto ci tak stół warsztatowy pochlastał ?

- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Jak się manetką szarpie jakąś archaiczną linkę, to może to i niewygodne, ale w XXI wieku ludzie używają bardziej cywilizowanych rozwiązańkowall pisze:HHe he pany czemu biegi z prawej strony , gaz będzie jak w pierwszej w prawej nodze ,według mnie jest to najlepsze rozwiązanie na długie trasy

Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- mechanior
- Member
- Kontakt:
Kowall, nie ściemniaj , powiedz lepiej że wolisz gałkę trzymać w prawej ręce.kowall pisze:HHe he pany czemu biegi z prawej strony , gaz będzie jak w pierwszej w prawej nodze ,według mnie jest to najlepsze rozwiązanie na długie trasy , jak gaz w nodze to biegi mogą być i z lewej i z prawej a że ja jestem praworęczny to dałem na prawo i ot tajemnicadodatkowo wciskając lewą nogą sprzęgło a prawą rękom biegi to się to kontruje i tak nie idzie na kręgosłup, co innego jak wy macie gaz w prawej manetce ,wtedy biegi obowiązkowo z lewej albo na środku
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
- bandit
- Kontakt:
Nie ma to jak subtelna reklama.Sulkyrider pisze:Jak się manetką szarpie jakąś archaiczną linkę, to może to i niewygodne, ale w XXI wieku ludzie używają bardziej cywilizowanych rozwiązańkowall pisze:HHe he pany czemu biegi z prawej strony , gaz będzie jak w pierwszej w prawej nodze ,według mnie jest to najlepsze rozwiązanie na długie trasy
- Sulkyrider
- Kontakt:
bandit pisze:Nie ma to jak subtelna reklama.Sulkyrider pisze: Jak się manetką szarpie jakąś archaiczną linkę, to może to i niewygodne, ale w XXI wieku ludzie używają bardziej cywilizowanych rozwiązań

T F F T
T F F T
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Wczoraj pierwszy raz postawiłem traje na kołach ,wypierdoliłem podstawę na której budowałem ,sprawdziłem nowe amory które zamontowałem ,wszystko bangla ,amory pracują jak należy ,traja pod naciskiem pięknie pracuje ,wraca do pionu jak kutas u pana młodego ,normalnie miodzio ,dzisiaj myślę trza się przygotowywać powoli pod odpalenie silnika ,wyciągam jedną chłodnicę z szafy ,potem drugą i szok ,KURWA chłodnicę wpierdoliły mi korniki ,blaszki (rezystory) sypią się jak spróchniałe drewno ,najgorsze jest to że sypią się w tej chłodnicy gdzie są przerobione wloty a nie w tej oryginalnej bez przeróbek więc trzeba będzie jeszcze raz kupić inną i ją przerobić K...........WA
Macie jakieś pomysły o co tu chodzi ? mi tylko przychodzi do głowy jedno rozwiązanie -była ujebana -więc skurwiel umył to przed sprzedażą jakimś kwasem albo innym żrącym środkiem i to z czasem zrobiło swoje ,co myślicie ???
Macie jakieś pomysły o co tu chodzi ? mi tylko przychodzi do głowy jedno rozwiązanie -była ujebana -więc skurwiel umył to przed sprzedażą jakimś kwasem albo innym żrącym środkiem i to z czasem zrobiło swoje ,co myślicie ???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
OJP pierwszy raz coś takiego widzę , widać jakaś chemia była 

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Kowall może była stara. U mnie w aucie po trzech latach chłodnica klimy uległa biodegradacji - dokładnie tak samo.. kumpel z serwisu Boscha powiedział, że tak to ma być
swoje przejeździła i producent dba żebyś kupił nową... moja sypała sie dokładnie jak Twoja

Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- Sulkyrider
- Kontakt:
Sól, kwas zasada. Mogła to byc sól z ulicy, albo tak jak mówisz- środek do mycia.
T F F T
T F F T
- winda
- Secretary
- Kontakt:
korniki blaszaki
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- mazda
- Krótki opis: Kupic, sprzedac, zamienic - handlarz doskonał
- Kontakt:
Chłodnica się sypie bo była umyta dimerem
Dimer wpierdala aluminium że aż miło. Kiedyś umyłem tak bęben hamulcowy z koła motocyklowego, tyle że moczył sie 3 dni... rozpuściło dziada 

Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "