do Kosza
- mazda
- Krótki opis: Kupic, sprzedac, zamienic - handlarz doskonał
- Kontakt:
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Re: Kupie GOLF III 2,0 8v
Mazda zdecyduj się. albo chcesz golfa III albo auto bez rdzy
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- bandit
- Kontakt:
Ze tak zapytam dlaczego tylko 2.0 ? A 1.8? Co masz do gazociągu?
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
II wariant - fajny przebieg jak na 24-letnie autkowinda pisze:Mazda zdecyduj się. albo chcesz golfa III albo auto bez rdzy

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- mazda
- Krótki opis: Kupic, sprzedac, zamienic - handlarz doskonał
- Kontakt:
Golf ma być 2.0 8v by sie jakoś odpychał. W wersji GT / GTI ma fajne wyposażenie. Rdza no cóż jak dbasz tak masz, to że fura ma 20 i więcej lat nie znaczy że ma być spróchniała. Moja jetta a2 z 88r była ok z małymi odpryskami na reperaturkach.
Co mam do gazu, nic sam mam lpg w terrano, miałem w bmw ale w golfie nie może być bo laska musi sobie radzić sama a nie używać starego gazu. Dobrze wiemy że w tak starych autach to gaz ma xx lat a sama instalacja jest jaka jest. Często robiona metodą na biedaka " damy to i tamto i jakoś to będzie " Silnik po gazie zawsze jest zjebany, ot tyle.
Co mam do gazu, nic sam mam lpg w terrano, miałem w bmw ale w golfie nie może być bo laska musi sobie radzić sama a nie używać starego gazu. Dobrze wiemy że w tak starych autach to gaz ma xx lat a sama instalacja jest jaka jest. Często robiona metodą na biedaka " damy to i tamto i jakoś to będzie " Silnik po gazie zawsze jest zjebany, ot tyle.
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
- winda
- Secretary
- Kontakt:
jetta z 88r. to golf II. nie porównuj golfa II z golfem III po względem rdzy 

KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- bandit
- Kontakt:
Mam 22 letnie Vento, przebieg autentyczny 324500 (mam go od 174500 ) rdza? Hmmm gdyby nie moje zaniedbanie to bym w zeszłym roku 3tyg popołudniami nie spędził na blacharce.... Co do silnika 1.8 90 kucy (o ile tam jeszcze jest) to zbiera się żwawo i pali 10l gazu. Wiec proponuje oblookac te silniki. Tym bardziej ze one byly na jednopunkcie i instalacja gazowa byla tansza i mniejsze prawdopodobieństwo kombinacji.
-
- Kontakt:
Ma Golfa III 1,8 z 92 roku przebieg autentyczny 171 000, u mnie od 34 0000. Nie wiem co macie do gnicia Golfów, na moim nie widzę odznak rdzy , oczywiście poza progiem, którego potraktowałem burtnikiem
i klapą tylną przy szybie. Teraz śmiga tylko w przyczepie, nie był zagazowany bo i tak nieźle palił, niezdarty lać i grzać

W żyłach trzeba mieć benzynę a w głowie olej.
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
No ja ostatnio sobie sprawiłem Audi 80 B4 2.0 115 KM kombi i mam nadieję że tym autkiem pojeżdże następne 21lat
silniczek jak w golfie III blachara ocynk , zero rdzy , co się popsuje to nawet na polu naprawisz , pół roku szukałem dobrego egzemplarza aż znalazłem
rocznik 94ty przebiegu 225 tys niemiec płakał jaksprzedawał
a tak na poważnie , to tylko zmieniłem klocki hamulcowe . końcówkę kierowniczą , 4adio i wszystko bangla jak tralala

rocznik 94ty przebiegu 225 tys niemiec płakał jaksprzedawał

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- krobia
- Kontakt:
a dzwoni codziennie z tęsknotyadaśko pisze:
niemiec płakał jaksprzedawał

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Adaś to szanuj to auto , bo to naprawdę rarytasy w dzisiejszych czasachadaśko pisze:No ja ostatnio sobie sprawiłem Audi 80 B4 2.0 115 KM kombi i mam nadieję że tym autkiem pojeżdże następne 21lat![]()
![]()
silniczek jak w golfie III blachara ocynk , zero rdzy , co się popsuje to nawet na polu naprawisz , pół roku szukałem dobrego egzemplarza aż znalazłem
rocznik 94ty przebiegu 225 tys niemiec płakał jaksprzedawała tak na poważnie , to tylko zmieniłem klocki hamulcowe . końcówkę kierowniczą , 4adio i wszystko bangla jak tralala

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- Szalony-Mateo
- Kontakt:
GREGOR zobacz tuGREGOR pisze:Adaś to szanuj to auto , bo to naprawdę rarytasy w dzisiejszych czasachadaśko pisze:No ja ostatnio sobie sprawiłem Audi 80 B4 2.0 115 KM kombi i mam nadieję że tym autkiem pojeżdże następne 21lat![]()
![]()
rocznik 94ty przebiegu 225 tys niemiec płakał jaksprzedawała tak na poważnie , to tylko zmieniłem klocki hamulcowe . końcówkę kierowniczą , 4adio i wszystko bangla jak tralala
, mażę jeszcze o fajnym merolku 124 w benzynie , najlepiej kombi
http://klasykagatunku.pl/
A tu link bezpośredni

http://www.gieldaklasykow.pl/mercedes-3 ... piaseczno/
http://www.gieldaklasykow.pl/mercedes-3 ... pabianice/
- GREGOR
- Kontakt:
no można oczy nacieszyć , tylko i kasa nie mała , kupując u takiego dilera niestety tanio nie kupimy , raczej okazji trzeba wyglądać na prywatnych ofertach
dzięki oko nacieszyłem 

- bandit
- Kontakt:
Taaaa a kurwy klaskaly jak na lawetce do Polski jechała....krobia pisze:a dzwoni codziennie z tęsknotyadaśko pisze:
niemiec płakał jaksprzedawał![]()
A propo napraw w polu...sytuacja z tego tygodnia... Przegub raczyl się odkręcić... Naprawione na chodniku. Przy okazji przetestowalem możliwości nośne progów po mojej październikowej naprawie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
krobia napisał(a):
adaśko napisał(a):
a dzwoni codziennie z tęsknoty

Taaaa a kurwy klaskaly jak na lawetce do Polski jechała....
Faktycznie na awecie do Polski przyjechał , faktycznie kupiony od jakiegoś handlarza z niemieckiego , faktycznie jedno ognisko rdzy znalazłem na tylnej klapie bagażnika bo tam spryskiwacz wycieraczki jest i zawsze tam rdza jest , no i kurwa auto musiało dosyć długo stać w krzaczorach bo tylne hamukce zastałe były że nie hamowały , a jak chciałem zmienić filtr kabinowy znalazłem stertę liści
. Przez moje niedopatrzenie zaczęła klepać jedna szklanka , bo chuje nie dolali oleju , ale to tylko takie szczegóły . Aytko troszkę dopieścić i będzie jeszcze długo cieszyć 
adaśko napisał(a):
a dzwoni codziennie z tęsknoty

Taaaa a kurwy klaskaly jak na lawetce do Polski jechała....
Faktycznie na awecie do Polski przyjechał , faktycznie kupiony od jakiegoś handlarza z niemieckiego , faktycznie jedno ognisko rdzy znalazłem na tylnej klapie bagażnika bo tam spryskiwacz wycieraczki jest i zawsze tam rdza jest , no i kurwa auto musiało dosyć długo stać w krzaczorach bo tylne hamukce zastałe były że nie hamowały , a jak chciałem zmienić filtr kabinowy znalazłem stertę liści

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- Szalony-Mateo
- Kontakt:
GREGOR, ja oglądając te stronach mogę tylko pomarzyć o autach, które się tam znajdują.

- winda
- Secretary
- Kontakt:
progi, klapa tyka przy szybieslawek99 pisze:Ma Golfa III 1,8 z 92 roku przebieg autentyczny 171 000, u mnie od 34 0000. Nie wiem co macie do gnicia Golfów, na moim nie widzę odznak rdzy , oczywiście poza progiem, którego potraktowałem burtnikiemi klapą tylną przy szybie. Teraz śmiga tylko w przyczepie, nie był zagazowany bo i tak nieźle palił, niezdarty lać i grzać

KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- GREGOR
- Kontakt:
niestety ja teżSzalony-Mateo pisze:GREGOR, ja oglądając te stronach mogę tylko pomarzyć o autach, które się tam znajdują.![]()