Panowie Feniks żyje
godzinę temu odpalił , wprawdzie na krótko bo bez wody ale za to bezproblemowo
Zapierdzielam po paliwo bo miałem tylko w strzykawce i po olej do skrzyni.
Sulky , skrzynia prawdopodobnie będzie hulać , olej wyciekł dolną rurką która ucierpiała w ogniu .
Jutro filmik .
Brawo Custom , tylko mi nie mów że za te pieniądze kupiłeś trajkę z papierami bo się zastrzelę , kilka razy próbowałem się skontaktować z Lukiem w tej sprawie i nie dało rady
kamień z serca!!!
pierwsze sekundy filmu. Custom podchodzi z bańką paliwa do traki. Pierwsza myśl " kurwa !! podpali ją !!! ''
później juz na luzaku oglądałem. Dowiedz się od Luka czy ma jeszcze drugi silnik co mu wysłałem
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
adaśko pisze:Brawo Custom , tylko mi nie mów że za te pieniądze kupiłeś trajkę z papierami bo się zastrzelę , kilka razy próbowałem się skontaktować z Lukiem w tej sprawie i nie dało rady
Adaś to ty chciałeś z pośrednikiem rozmawiać.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
mechanior pisze:Ona jak odpaliła to odksztusiła jeszcze ogien z babek.
No i z pod spodu wyciągnąłem parę kilo babickiego błota .
Teraz czas na cięcie .
Kurwa a ja nic nie widzę ,komputer każe mi jakąś wtyczkę zainstalować a ja prosty chłop jestem ,prędzej jakąś skrzynie potne i poskładam niż opanuję ten komputer muszę czekać do wieczora aż student wróci to to opanuję ,a co do błotka to nie wyrzucaj ,toć to Historia -wysuszyć i do woreczka -
Fajerwerki będą w marcu a teraz mam jeszcze do ustalenia dlaczego woda po nagrzaniu wypierdziela z chłodnicy i wyciek oleju ze skrzyni od strony sprzęgła .
W ogóle to odma oleju była zaślepiona i dmuchało przez pokrywę , nie wiem co poeta miał na myśli zaślepiając odmę ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Traja podczas ognistych kąpieli nabrała temperatury to i simmery na wale poszły. Ogólnie rozebrał bym silnik i wymienił co nie co. Temperatura spora była a i chwile to trwało.
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "