Żyje i ma się dobrze. Z resztą 2 ich jest, towar mają prawie indentyczny.sekuwawa pisze:
Widać można, ale dałem za niego sporo kasy te 15 lat temu. Wykonawca sprzedaje je między innymi na łódzkich bazarach. Chyba jeszcze żyje
Czapka skóra
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Re: Czapka skóra
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- bandit
- Kontakt:
Masz na myśli Mafia?Sulkyrider pisze:Żyje i ma się dobrze. Z resztą 2 ich jest, towar mają prawie indentyczny.sekuwawa pisze:
Widać można, ale dałem za niego sporo kasy te 15 lat temu. Wykonawca sprzedaje je między innymi na łódzkich bazarach. Chyba jeszcze żyje
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Mafia towar ma zajebioza, zawsze staram się coś u niego kupowaćbandit pisze:Masz na myśli Mafia?Sulkyrider pisze:Żyje i ma się dobrze. Z resztą 2 ich jest, towar mają prawie indentyczny.sekuwawa pisze:

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- sekuwawa
- Kontakt:
Nie wiem czy to Mafia czy Mafio, ale nie należy się z nim targować bo godzina stracona 

- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Hehhe -Mafia -znam gościa ,jak jadę na moto bajzel do Wrocławia to zawsze z gościem staram się pogadać ,kużwa ten ma gadane ,ja słowo on dziesięćCzarek-trike pisze:Mafia towar ma zajebioza, zawsze staram się coś u niego kupowaćbandit pisze:Masz na myśli Mafia?Sulkyrider pisze:Żyje i ma się dobrze. Z resztą 2 ich jest, towar mają prawie indentyczny.sekuwawa pisze:
Widać można, ale dałem za niego sporo kasy te 15 lat temu. Wykonawca sprzedaje je między innymi na łódzkich bazarach. Chyba jeszcze żyjemam 11 lat etui na zippo
na jesień wziąłem od niego portfel, bo mój poprzedni portfel wymieniłem po 12-13 latach

-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
teraz na kongresie portfel wziąłem ...250
ale zajebioza, pokrowce na noże też mam od niego
jeszcze kilka fantów na pewno od niego zanabędę ,
Kowall jak chcesz skórzany kufer bierz z AFYON http://www.afyon.pl/produkt/index/22,Ku ... klowe.html TANIO I ZAJEBIOZA, mam taki w trajence, najpierw latał w dizelkowej teraz lata w tej drugiej i z racji miejsca w którym go zamontowałem '' nie ma letko''
i daje rdę

Kowall jak chcesz skórzany kufer bierz z AFYON http://www.afyon.pl/produkt/index/22,Ku ... klowe.html TANIO I ZAJEBIOZA, mam taki w trajence, najpierw latał w dizelkowej teraz lata w tej drugiej i z racji miejsca w którym go zamontowałem '' nie ma letko''

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Rzeczywiście tanio te kuferki Czarek z Twojego linka. Pamiętam na którymś kongresie zapatrzyłem się na jeden nie pamiętam firmy, ale tamci grubo wtedy przesadzili 2200 zł.Czarek-trike pisze:teraz na kongresie portfel wziąłem ...250ale zajebioza, pokrowce na noże też mam od niego
![]()
Kowall jak chcesz skórzany kufer bierz z AFYON http://www.afyon.pl/produkt/index/22,Ku ... klowe.html TANIO I ZAJEBIOZA, mam taki w trajence, najpierw latał w dizelkowej teraz lata w tej drugiej i z racji miejsca w którym go zamontowałem '' nie ma letko''i daje rdę
Omne Trinum Perfectum.
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Twój Znajomy nie podejmuJe się produkcji portfeli?Sulkyrider pisze:Żyje i ma się dobrze. Z resztą 2 ich jest, towar mają prawie indentyczny.sekuwawa pisze:
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Czaras ,kufra szukałem do pierwszej i znalazłem ,jest jaki jest ale wystarcza i też nie ma lekkoCzarek-trike pisze:teraz na kongresie portfel wziąłem ...250ale zajebioza, pokrowce na noże też mam od niego
![]()
Kowall jak chcesz skórzany kufer bierz z AFYON http://www.afyon.pl/produkt/index/22,Ku ... klowe.html TANIO I ZAJEBIOZA, mam taki w trajence, najpierw latał w dizelkowej teraz lata w tej drugiej i z racji miejsca w którym go zamontowałem '' nie ma letko''i daje rdę

- krobia
- Kontakt:
..jaki projekt taki dodatek:kowall pisze:Czarek-trike pisze: w drugiej kufra nie przewiduje bo to SZATAŃSKI projekt i kufer tutaj nie pasuje![]()
ale dzięki za linka .
http://i1164.photobucket.com/albums/q56 ... p3yzuv.jpg
- Sulkyrider
- Kontakt:
Nie wiem,jak wróci z Donbasu to się dowiem.franky72 pisze:
Twój Znajomy nie podejmuJe się produkcji portfeli?
T F F T
T F F T
-
- Kontakt:
Polecam czapkę zakupioną od Sulkyrider. Czapka jest zajebista. Dodaję fotki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Kontakt:
Ją osobiście odradzam firmę AFYON no chyba ,że komuś zależy tylko na cenie , jakość ich wyrobów trudno sklasyfikować .
Można zobaczyć te cuda na mojej Trajce !
Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !
- Sulkyrider
- Kontakt:
A co robi Afyon, bo ja nie w temacie?Tyci pisze:Ją osobiście odradzam firmę AFYON no chyba ,że komuś zależy tylko na cenie , jakość ich wyrobów trudno sklasyfikować .
T F F T
T F F T
- krobia
- Kontakt:
skórzane akcesoria motocykloweSulkyrider pisze:A co robi Afyon, bo ja nie w temacie?Tyci pisze:Ją osobiście odradzam firmę AFYON no chyba ,że komuś zależy tylko na cenie , jakość ich wyrobów trudno sklasyfikować .