Możecie podzielić się opiniami na ten temat, jak również wszelkimi za i przeciw jazdy trajką, oczywiście pomijam sprawę wyglądu, bo wiadomo, ze traje są zaj*****e

do tego już się trochę przyzwyczaiłem jeżdżąc drag starem, ile razy człowiek słyszał, "ale fajny harley"winda pisze:jak nie lubisz zaczepiania przez obcych ludzi na każdym postoju to nie kupuj trajki.
Seku czyżbyś znał Skowrona z Milejowasekuwawa pisze:Odkąd zainstalowałem bagażnik nad silnikiem to trajka nagle zrobiła się pojemna więc dalszych wyjazdów bym się nie bał. Co do turystyki to smutna prawda jest taka, że 90% ludzi mających trajki jeździ nimi wokół komina w niedzielę, a reszta się nie udziela na forum
motocykl to motocykl i nie może być dłuższy w zestawie jak 4m , wbić haka do dowodu też się nie dabakteria77 pisze:A jeżeli jest zarejestrowana jako motocyklowy, nie można wbić do dowodu hak, tak żeby zestaw mógł być dłuższy niż 4m ?
Saksofon nie klarnet.Czarek-trike pisze:fajna przyczepka, pudla tam można zmieścić, klarnet i laptopa
właśnie dlatego musi być na legalu i stąd moje pytania.rożek pisze:zaczepić możesz co chcesz i jeździć jak chcesz - weryfikacja będzie jak Cię zatrzymają do kontroli, lub czego nie życzę coś się stanie
nie próbuj wjeżdżać na podwórko przez furtkębakteria77 pisze:Dobra, pomijając przyczepkę, macie jeszcze jakieś inne ciekawe spostrzeżenia, wrażenia z jazdy trajką. Czy sama jazda, technika jazdy jest dla laika w temacie trajek, bez problemu do ogarnięcia.
Wiem, że może dziwne pytania, ale będzie to moja pierwsza trajka, więc chociaż trochę teorii się przyda.
to nie był dupel,raczej white terier....chybaCzarek-trike pisze:fajna przyczepka, pudla tam można zmieścić, klarnet i laptopa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości