wsk
-
- Member
- Kontakt:
wsk
sprzedam - rocznik 79, nie odbija kopniak, po odpaleniu cieknie z gaźnika - ubezpieczona, kupiłem kilka lat temu po remoncie- przejechałem w sumie może z 10 km
Co do ceny - nie wiem - dałem 3 tys, - musze zrobić miejsce w garażu - jak swemu to oddam za 1/3
Co do ceny - nie wiem - dałem 3 tys, - musze zrobić miejsce w garażu - jak swemu to oddam za 1/3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
Re: wsk
nie widzerożek pisze:Jest kilku zainteresowanych - wstępnie obiecałem Sulkiemu - jeśli on się nie zdecyduje to sprzedam temu kto da najwięcej.

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
- GREGOR
- Kontakt:
drobne poprawki muszą być zrobione , ale to sama przyjemność . Spontaniczny zakup , przejażdżka do Białegostoku oraz powrót z Windą , długa pogawędka , snucie planów na przyszłość , kurde same przyjemnościcustom pisze:Japierdole , przegapiłem![]()
Ale gratuluję nabywcy . Wiadomo , że Rożek byle czego nie sprzeda i na byle czym nie jeździ.

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
fajny sprzęt za fajny ''piniondz''
teraz ciężko znaleźć fajną WSKę w ładnym oryginalnym stanie z papierem i opłatami , znam takiego co 100 km po WSK jechał, ale też ładna i taka.... czarrrna
teraz ciężko znaleźć fajną WSKę w ładnym oryginalnym stanie z papierem i opłatami , znam takiego co 100 km po WSK jechał, ale też ładna i taka.... czarrrna

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- GREGOR
- Kontakt:
Czarek ja do Rożka miałem 256km ,ale co się nie robi dla ratowania historii tym bardziej jak się jest związany sentymentalnie z tą marką . Posiadam już inną WSKę , ojciec przepracował w zakładach PZL-WSKa ponad 40 lat no i mój pierwszy motocykl który sam zbudowałem była WSK-a , na którą zbierałem graty po złomowiskach sąsiadach i skręcałem w jeden kawałek , ech to były piękne czasy . Części do tych motorków walały się wszędzie począwszy od śmietników , złomowisk , oraz pod sąsiednimi ogrodzeniami i wszyscy mieli to za śmiecie nic nie warteCzarek-trike pisze:fajny sprzęt za fajny ''piniondz''

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
-
- Kontakt:
patrząc po portalach aukcyjnych teraz jest ''ostatni dzwonek'' na tego typu zakupy ... mi się jeszcze marzy iż 49 

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Krótki opis: Zen
- Kontakt:
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Dawno dawno temu jak miałem lat jeszcze naście,przerobiłem iża od ojca , mój pierwszy motor ,lampa z przodu z malucha ,kwadratowa, owiewka huj wie z czego, wszystko obudowane z żywicy ,normalnie laski sikały -stare dobre czasy-Czarek-trike pisze:patrząc po portalach aukcyjnych teraz jest ''ostatni dzwonek'' na tego typu zakupy ... mi się jeszcze marzy iż 49

- foob
- Krótki opis: wszyscy wyprowadzeni w pole trafiają do lasu
- Kontakt:
a mi 2 18 w łóżkucustom pisze:A mi Sokół .Czarek-trike pisze:patrząc po portalach aukcyjnych teraz jest ''ostatni dzwonek'' na tego typu zakupy ... mi się jeszcze marzy iż 49
- foob
- Krótki opis: wszyscy wyprowadzeni w pole trafiają do lasu
- Kontakt:
znam goscia co ma jakies ize i w huuuuuuuuj klamotów podjade zapytam wezme nr tel jak chceszCzarek-trike pisze:patrząc po portalach aukcyjnych teraz jest ''ostatni dzwonek'' na tego typu zakupy ... mi się jeszcze marzy iż 49
-
- Kontakt:
w 2001 r. ojciec miał właśnie kupić iża 49 pociachanego na sztywnego choppera , ale ktoś go podkupił i zamiast iża znalazł się junakkowall pisze:
Dawno dawno temu jak miałem lat jeszcze naście,przerobiłem iża od ojca , mój pierwszy motor ,lampa z przodu z malucha ,kwadratowa, owiewka huj wie z czego, wszystko obudowane z żywicy ,normalnie laski sikały -stare dobre czasy-

Póki co nie mogę sobie na więcej motongów pozwolić, bo w garażu jest totalny brak miejsca...

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Jak junak to poszedłeś klasę wyżej ,nie masz czego żałować ,ja po iżu też kupiłem junaka ,zacząłem go przerabiać ,zmieniłem kąt główki,wydłużyłem przednie lagi ale na tym niestety się skończyło -żona, dzieci ,wolny czas poszedł się jebać ---Czarek-trike pisze:w 2001 r. ojciec miał właśnie kupić iża 49 pociachanego na sztywnego choppera , ale ktoś go podkupił i zamiast iża znalazł się junakkowall pisze:
Dawno dawno temu jak miałem lat jeszcze naście,przerobiłem iża od ojca , mój pierwszy motor ,lampa z przodu z malucha ,kwadratowa, owiewka huj wie z czego, wszystko obudowane z żywicy ,normalnie laski sikały -stare dobre czasy-![]()
Póki co nie mogę sobie na więcej motongów pozwolić, bo w garażu jest totalny brak miejsca...
No ale wspominajmy dalej ,wtedy były junaki ,iże , no i panonie ,ma ktoś tego dwusuwa co pali więcej niż unijne normy przewidują

- Rob_trike
- President
- Kontakt:
hmm tak sie zastanawiam ale chyba tak:
motorynka
komar
jawka
wsk3
wsk4
panonia
jawa
jawa z koszem
etz 150
etz 251
junak
junak
junak
gsx600f
junak
x11
traja
traja
traja
gt500
traja
z650
reszty nie licze bo niesprawne lub do renowacji
motorynka
komar
jawka
wsk3
wsk4
panonia
jawa
jawa z koszem
etz 150
etz 251
junak
junak
junak
gsx600f
junak
x11
traja
traja
traja
gt500
traja

z650
reszty nie licze bo niesprawne lub do renowacji

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
- winda
- Secretary
- Kontakt:
to ja tyż
motorynka
iż 49
ural
honda vfr 750
pannonia
yamaha yz550
dniepr
mw 750
traja
traja
też tak macie ze załujecie każdego co sprzedaliście?
motorynka
iż 49
ural
honda vfr 750
pannonia
yamaha yz550
dniepr
mw 750
traja
traja

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Kontakt:
NO....winda pisze:(..)
kurwa drag poszedł za takie śmieszne pieniądze, mogłem zostawić teraz bym kiere zmienił na wyższą i hej przygodo

Kiedyś założyłem sobie,że nie sprzedam żadnego sprzęta, z czasem jednak doszedłem do wniosku,że są sprzęty, które można pogonić, ale i są takie ktorych się po prostu nigdy nie sprzedaje

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle