Mój poczciwy Mietek
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Mój poczciwy Mietek
Mam go już ładnych parę lat i nigdy mnie nie zawiódł , z resztą sami poleciliście mi go kiedyś jak szukałem dobrego auta.
Sam mogę po tych kilku latach powiedzieć ,że jest niedozajebania.
Postanowiłem ,że zostaje u mnie dożywocie i zrobiłem mu remont blachy i podwozia bo się dziadek już załamywał.Były to dwa tygodnie harówy ale zabiegi opłaciły się. Żaden blacharz nie włożyłby tyle pracy, tak mi się przynajmniej wydaje
Z podwozia zostały stare tylko główne profile ramy i mocowania resortów ,reszta została odbudowana na nowo.
Sam mogę po tych kilku latach powiedzieć ,że jest niedozajebania.
Postanowiłem ,że zostaje u mnie dożywocie i zrobiłem mu remont blachy i podwozia bo się dziadek już załamywał.Były to dwa tygodnie harówy ale zabiegi opłaciły się. Żaden blacharz nie włożyłby tyle pracy, tak mi się przynajmniej wydaje
Z podwozia zostały stare tylko główne profile ramy i mocowania resortów ,reszta została odbudowana na nowo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Omne Trinum Perfectum.
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
Re: Mój poczciwy Mietek
No wyśzła nówka, prawie nie śmigana ! Brawo ! 

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Świetnie Ci to wyszło 

- zetor
- Member
- Kontakt:
nówka sztuka
nieźle
nieźle
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
bez paki zajebiście wygląda - jeszcze go na glebę, przyciąć (obniżyć) budę, ojebać czarnym matem i masz Custom bandyckiego drepcedesa 

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- winda
- Secretary
- Kontakt:
ostatnio pisałeś ze ci się auta popsuły. wiedziałem że kłamiesz bo kaczki nie psują się 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Jak to mówią - chcesz mieć dobrze zrobione zrob to sam 

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- custom
- Member
- Kontakt:
Dzięki chłopaki .Tym tematem chciałem trochę usprawiedliwić swoją nieobecność na forum w wakacje.
Omne Trinum Perfectum.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Że niby co??? nie było cię na forum bo niby mietka robiłeś ??? wszyscy wiemy żeś się byczył całe wakacje w Chorwacji ,więc tu przyjacielu nie ściemniaj tylko dawaj foty rospalonych foczekcustom pisze:Dzięki chłopaki .Tym tematem chciałem trochę usprawiedliwić swoją nieobecność na forum w wakacje.

- custom
- Member
- Kontakt:
Całe wakacje
tylko tydzień z czego jeszcze trzeba wypierdolić ze dwa i pół dnia na podróż.
Pany jak ktoś wybiera się na Chorwację to samolot , all inclusive i wtedy można powiedzieć że wypocznie .Nie jechać samochodem bo zdechniecie w korkach , ja zdychałem 30 godzin w jedną i 22 godziny w drugą stronę.

Pany jak ktoś wybiera się na Chorwację to samolot , all inclusive i wtedy można powiedzieć że wypocznie .Nie jechać samochodem bo zdechniecie w korkach , ja zdychałem 30 godzin w jedną i 22 godziny w drugą stronę.
Omne Trinum Perfectum.
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
No chyba żartujeszcustom pisze:Całe wakacjetylko tydzień z czego jeszcze trzeba wypierdolić ze dwa i pół dnia na podróż.

- custom
- Member
- Kontakt:
Też myślałem Piotrek , że w 12 godz dojadę ale wpadliśmy już w Austrii w zajebiste korki i tak do samej Chorwacji.pawlikTrike pisze:No chyba żartujeszcustom pisze:Całe wakacjetylko tydzień z czego jeszcze trzeba wypierdolić ze dwa i pół dnia na podróż.
Pany jak ktoś wybiera się na Chorwację to samolot , all inclusive i wtedy można powiedzieć że wypocznie .Nie jechać samochodem bo zdechniecie w korkach , ja zdychałem 30 godzin w jedną i 22 godziny w drugą stronę.od Ciebie to jednym strzałem 12 godzin i jesteś,no chyba że w soboty jechałeś
Wyjeżdżaliśmy w piątek po południu. Fakt , że czekaliśmy jeszcze na prom , potem promem trzy godziny i po wyspie jeszcze godzinę , w sumie 30 godzin

Omne Trinum Perfectum.
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
My jechaliśmy zawsze w poniedziałek, a wracaliśmy poniedziałek/wtorek, fakt trudniej znaleźć kwaterę w takich dniach bo ustawiają sobie zazwyczaj od soboty do soboty, ale w tygodniu na drogach znaczniej luźniejcustom pisze:Też myślałem Piotrek , że w 12 godz dojadę ale wpadliśmy już w Austrii w zajebiste korki i tak do samej Chorwacji.pawlikTrike pisze:No chyba żartujeszcustom pisze:Całe wakacjetylko tydzień z czego jeszcze trzeba wypierdolić ze dwa i pół dnia na podróż.
Pany jak ktoś wybiera się na Chorwację to samolot , all inclusive i wtedy można powiedzieć że wypocznie .Nie jechać samochodem bo zdechniecie w korkach , ja zdychałem 30 godzin w jedną i 22 godziny w drugą stronę.od Ciebie to jednym strzałem 12 godzin i jesteś,no chyba że w soboty jechałeś
Wyjeżdżaliśmy w piątek po południu. Fakt , że czekaliśmy jeszcze na prom , potem promem trzy godziny i po wyspie jeszcze godzinę , w sumie 30 godzin
- custom
- Member
- Kontakt: