Witam
Jak wiem to TY masz dwie
WITAM
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Re: WITAM
ten z okolic Włocławka to chyba już ma 3 trajekrobia pisze:i z pod włocławkacustom pisze:Dwie TrajeKris pisze:Witam
Jak wiem to TY masz dwieO co tu chodzi ? Myślałem że po dwie traje mają tylko biznesmeni z Wałcza i z Kielna .

A w Kielnie jest jedna, o drugiej nic nie wiem

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
coś źle liczysz, jeszcze Kato ma prawie dwie, ale może nie łapie się w ten 2 kilometrowy promieńkrobia pisze:prawie czteryKatownik pisze:Cztery ? A kto ma czwartą?![]()
sławek122,lipa,kris i....prawie ja

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- krobia
- Kontakt:
///łooo rzesz!!! ...spekulantpawlikTrike pisze:ten z okolic Włocławka to chyba już ma 3 trajekrobia pisze:i z pod włocławkacustom pisze:Dwie TrajeKris pisze:Witam
Jak wiem to TY masz dwieO co tu chodzi ? Myślałem że po dwie traje mają tylko biznesmeni z Wałcza i z Kielna .
![]()

- krobia
- Kontakt:
Kato nie łapie się....kato to mieszczuch : ,centralny torun,my wieśniaki z pod toruniapawlikTrike pisze:coś źle liczysz, jeszcze Kato ma prawie dwie, ale może nie łapie się w ten 2 kilometrowy promieńkrobia pisze:prawie czteryKatownik pisze:Cztery ? A kto ma czwartą?![]()

- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
ta je Lubiczanie i Krobianiekrobia pisze:Kato nie łapie się....kato to mieszczuch : ,centralny torun,my wieśniaki z pod toruniapawlikTrike pisze:coś źle liczysz, jeszcze Kato ma prawie dwie, ale może nie łapie się w ten 2 kilometrowy promieńkrobia pisze:prawie czteryKatownik pisze:Cztery ? A kto ma czwartą?![]()

Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!