VI Zlot u Trajkersów - Babki 2015
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Re: VI Zlot u Trajkersów - Babki 2015
jeszcze cos ważnego z mojego punktu widzenia.
bez wnikania w szczegoły. tak mi sie porobiło ze mysli mi sie powoli. trzeba raczej duzymi literami do mnie mówić
czyli jak z któryms się za mało spontanicznie przywitam to znaczy ze nie poznałem i trzeba sie przypomnieć.
z góry przepraszam tych z którymi, jak co roku, nie uda sie pogadać. co rok ten niedosyt....
bez wnikania w szczegoły. tak mi sie porobiło ze mysli mi sie powoli. trzeba raczej duzymi literami do mnie mówić
czyli jak z któryms się za mało spontanicznie przywitam to znaczy ze nie poznałem i trzeba sie przypomnieć.
z góry przepraszam tych z którymi, jak co roku, nie uda sie pogadać. co rok ten niedosyt....
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- winda
- Secretary
- Kontakt:
trudno sobie wyobrazić bardziej oddalony punkt wawy od naszej planowanej trasy. znowu by było na nas gdyby Rozek musiał czekać...sekuwawa pisze:Tylko jak my się zabierzemy trajką na punkt zborny z twoimi gratami, chyba że Skorpion z chłopakami zamiast południową obwodnicą przejedzie do mnie pod most Grota.seta pisze:czerwonyskorpion pisze:Zapomniałem napisać że jadę autem i mam wolne miejsca dla pasażerów i bagażu .
Jeśli aktualne to chętnie bym się podłączył w waw-ie. Nie musiał bym sam autem jechać
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- sekuwawa
- Kontakt:
Rożek akurat prawie przez moje podwórko musi przejechać, a co do waszej trasy to dużo byście nie nadłożyli jadąc na północ i potem na A2. Zgadamy się jutro co i jak bo pewnie będziemy się łapać na MOP Brwinów.winda pisze:trudno sobie wyobrazić bardziej oddalony punkt wawy od naszej planowanej trasy. znowu by było na nas gdyby Rozek musiał czekać...sekuwawa pisze:Tylko jak my się zabierzemy trajką na punkt zborny z twoimi gratami, chyba że Skorpion z chłopakami zamiast południową obwodnicą przejedzie do mnie pod most Grota.seta pisze:czerwonyskorpion pisze:Zapomniałem napisać że jadę autem i mam wolne miejsca dla pasażerów i bagażu .
Jeśli aktualne to chętnie bym się podłączył w waw-ie. Nie musiał bym sam autem jechać
- seta
- Krótki opis: Wieczna kombinacja ;-)
- Kontakt:
Spoko Panowie nie chce nikomu utrudniać.
Czyli bez zmian. jadę autem i mam wolne miejscówki. Seku mogę przejąć Twoje bagaże
Czyli bez zmian. jadę autem i mam wolne miejscówki. Seku mogę przejąć Twoje bagaże

- sekuwawa
- Kontakt:
To proszę grupę Lublin o podanie godziny o której chcą się spotkać z grupą Warszawa na MOP Brwinów.
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Winda wpisz mnie w tym roku do karnecika... taki wysoki blondyn, opalony w 'rurkach" -pamiętasz ??winda pisze:jeszcze cos ważnego z mojego punktu widzenia.

Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
-
- Prospect
- Kontakt:
Czekam i ja na godzinęsekuwawa pisze:To proszę grupę Lublin o podanie godziny o której chcą się spotkać z grupą Warszawa na MOP Brwinów.
-
- Krótki opis: Zen
- Kontakt:
Witojcie bedziemy z Agramelem w sobote z ranca plus jedna osoba z Torunia !!

- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
to weśta Krobię porwijta po drodzejozim pisze:Witojcie bedziemy z Agramelem w sobote z ranca plus jedna osoba z Torunia !!![]()
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- czerwonyskorpion
- Member
- Kontakt:
coś mi się zdaje że ty Rożek będziesz długo czekał

- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Lipa, jak się będziemy witali w tym roku to od razu mi podpowiedz , że to Ty, żebym Cię nie zapytał jak w zeszłym roku : " a Lipa gdzie ? "Lipa pisze:Winda wpisz mnie w tym roku do karnecika... taki wysoki blondyn, opalony w 'rurkach" -pamiętasz ??winda pisze:jeszcze cos ważnego z mojego punktu widzenia.

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Brwinów 8.30
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- sekuwawa
- Kontakt:
Kurde ja to wstaje o tej godzinie, ale tym razem zrobię wyjatek. Winda pisz sms lub dzwoń jak coś się wam zesra i będzie obsuwa.winda pisze:Brwinów 8.30
- krobia
- Kontakt:
galoty se qrwa porwijadaśko pisze:
to weśta Krobię porwijta po drodze

- czerwonyskorpion
- Member
- Kontakt:
Ale ten czwartek się ciągnie---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Leci ktoś ze śląska jedenastką przez Olesno ,Kępno,Ostrów ,ja chce jechać w piątek rano a z tego co wiem to tą trasą jedzie tylko tych trzech muszkieterów karocą 

- andy
- Krótki opis: Jest nikim ten kto nie ulepsza świata.
- Kontakt:
mnie sie nie ciągnie , kupiłem se flaszke i jeszcze jedna szklanka i będzie widać dnoczerwonyskorpion pisze:Ale ten czwartek się ciągnie----------------------------------------------------------------------------------------------------------
- andy
- Krótki opis: Jest nikim ten kto nie ulepsza świata.
- Kontakt:
dno już zobaczyłem kupiłem se jeszcze f;aszkeandy pisze:mnie sie nie ciągnie , kupiłem se flaszke i jeszcze jedna szklanka i będzie widać dnoczerwonyskorpion pisze:Ale ten czwartek się ciągnie----------------------------------------------------------------------------------------------------------
- sekuwawa
- Kontakt:
Z tego wnioskuję, że jutro Cię nie ma w Babkachandy pisze:dno już zobaczyłem kupiłem se jeszcze f;aszkeandy pisze:mnie sie nie ciągnie , kupiłem se flaszke i jeszcze jedna szklanka i będzie widać dnoczerwonyskorpion pisze:Ale ten czwartek się ciągnie----------------------------------------------------------------------------------------------------------

- seta
- Krótki opis: Wieczna kombinacja ;-)
- Kontakt:
albo już w Babkach się zaprawia 

-
- Prospect
- Kontakt:
ale że o co chodzi ?czerwonyskorpion pisze:coś mi się zdaje że ty Rożek będziesz długo czekał![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
Ja jade z Maliną nad ranem !kowall pisze:Leci ktoś ze śląska jedenastką przez Olesno ,Kępno,Ostrów ,ja chce jechać w piątek rano a z tego co wiem to tą trasą jedzie tylko tych trzech muszkieterów karocą
Bay
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
O której przewidujecie przelatywać przez Olesno ---daj namiar na pw--budyn pisze:Ja jade z Maliną nad ranem !kowall pisze:Leci ktoś ze śląska jedenastką przez Olesno ,Kępno,Ostrów ,ja chce jechać w piątek rano a z tego co wiem to tą trasą jedzie tylko tych trzech muszkieterów karocą
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
tel do mnie 504846124kowall pisze:O której przewidujecie przelatywać przez Olesno ---daj namiar na pw--budyn pisze:Ja jade z Maliną nad ranem !kowall pisze:Leci ktoś ze śląska jedenastką przez Olesno ,Kępno,Ostrów ,ja chce jechać w piątek rano a z tego co wiem to tą trasą jedzie tylko tych trzech muszkieterów karocą
Bay
- zetor
- Member
- Kontakt:
No juz 5 trajki jest
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"