Obstawiam że kaszpir pierwszą rejestrację miał na białorusi

Temat ciekawy i pewnie co człowiek to inna interpretacja. Np w tym roku gadałem z diagnostą na przeglądzie i mówię, że np kupił bym hondę, yamahę itp i ''dorobił'' dwa koła z tyłu, jak to wygląda na przeglądzie - powiedział,że przecież diagnosta nie musi się znać na modelach motocykli . Co do jazdy przez iles lat bez problemów..hmm ja z ojcem przez 4 lata junakiem jeździlismy...a ojciec prawka nie miałandy pisze:Panowie mam pytanko , czy ma ktoś traje na papierach motocyklowych , na przykład jawa czy junak ze zmianami w dowodzie ,
jest trajka maluchowa na papierach junak trójkołowy fsm650 , nie widziałem papierka , gość twierdzi że z janka jest główka z numerami i że zmiany są wbite w dowodzie . twierdzi że jeździ tym 8 lat i nie ma problemów z smerfami ani na przeglądzie u diagnosty . jakie jest wasze zdanie , czy można na takich kwitach spokojnie latać ?
Jest na forum trajka z papierem Velorex350, ale zmiany konstrukcyjne są w dowodzie. Pojemność, masa itp zgadza się ze stanem rzeczywistym.Czarek-trike pisze:Temat ciekawy i pewnie co człowiek to inna interpretacja. Np w tym roku gadałem z diagnostą na przeglądzie i mówię, że np kupił bym hondę, yamahę itp i ''dorobił'' dwa koła z tyłu, jak to wygląda na przeglądzie - powiedział,że przecież diagnosta nie musi się znać na modelach motocykli . Co do jazdy przez iles lat bez problemów..hmm ja z ojcem przez 4 lata junakiem jeździlismy...a ojciec prawka nie miałandy pisze:Panowie mam pytanko , czy ma ktoś traje na papierach motocyklowych , na przykład jawa czy junak ze zmianami w dowodzie ,
jest trajka maluchowa na papierach junak trójkołowy fsm650 , nie widziałem papierka , gość twierdzi że z janka jest główka z numerami i że zmiany są wbite w dowodzie . twierdzi że jeździ tym 8 lat i nie ma problemów z smerfami ani na przeglądzie u diagnosty . jakie jest wasze zdanie , czy można na takich kwitach spokojnie latać ?![]()
Także chyba wszystko jest do czasu
Na pewno u nas na forum śmiga trajka na papierach na coś tam trójkołowego i właściciel nie narzeka![]()
Chociaż ja osobiście wolę spokojnie na 100% legalu tj motocykl SAM trójkołowy
ciesz sie ,że nie podlegasz pod "mój" urząd ....nie przerejstował byśandy pisze:to wygląda tak
Andy masakrę jakąś masz, znam kilka trajek na takim kwiciekrobia pisze:ciesz sie ,że nie podlegasz pod "mój" urząd ....nie przerejstował byśandy pisze:to wygląda tak
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość