Przedstawiam moją wycieczkę do siedziby Mercedesa w Stuttgarcie. Niestety powtórzyłem stary błąd i "zapomniłem" aparatu Dlatego nie wszystko uwieczniłem,bo foty z fona i pojemność karty mała. Następny cel VW,Porsche i tym razem już wezmę aparat na 100%.
Gość na wózku inwalidzkim uwieczniony na paru fotkach to mój syn Maciek.
Miłego oglądania.
Kurcze następne miejsce , które koniecznie muszę zobaczyć . Jak tak dalej pójdzie to po ostatnich obliczeniach będę musiał żyć jakieś 140 lat , żeby zwiedzić miejsca z mojej listy
custom pisze:Kurcze następne miejsce , które koniecznie muszę zobaczyć . Jak tak dalej pójdzie to po ostatnich obliczeniach będę musiał żyć jakieś 140 lat , żeby zwiedzić miejsca z mojej listy
Custom ,ciebie chyba pogięło ,co ty myślisz że ZUS będzie cię tak długo utrzymywał
custom pisze:Kurcze następne miejsce , które koniecznie muszę zobaczyć . Jak tak dalej pójdzie to po ostatnich obliczeniach będę musiał żyć jakieś 140 lat , żeby zwiedzić miejsca z mojej listy
Może nie dopisuj do listy tylko realizuj to co już jest
Fido pisze:Do Stuttgartu mam kawałek,może kiedyś tam zajadę, ale najpierw Sinsheim.
.
Jeśli myślisz o muzeum lotnictwa to robi wrażenie nawet z daleka. Przejeżdżam tamtędy dwa razy w tygodniu ale obiecałem sobie że jak stane tam na weekend to zafunduje sobie zwiedzanie
Custom ,ciebie chyba pogięło ,co ty myślisz że ZUS będzie cię tak długo utrzymywał
ZUS , przecież niedługo emerytur ma nie być , jawnie mówią o tym w telewizji.