Z dyńki ???winda pisze:
no i skończyło się tak jak myślałem. Skorpion dzis przyjechał. główke odebrał, sztycy nie było, jebną mi...

Z dyńki ???winda pisze:
no i skończyło się tak jak myślałem. Skorpion dzis przyjechał. główke odebrał, sztycy nie było, jebną mi...
tylna felga od kawasaki zx12r , tam w serii szła opona 200//17czerwonyskorpion pisze:Teraz czekam na jakiś przypływ gotówki i będę poszukiwał jakiegoś koła 200/55/17
U mnie zaczyna śmierdzieć powyżej 120 - ale moim zdaniem to wina zbyt blisko położonego nad kołem błotnika.Skorpion pisze:Miałem się nie wcinaćale miałem taki problem z przednim kołem
jak szosa była równa to było ok
a kolejna lub inne nierówności kierownicę nie mogłem utrzymać
musiałem zwalniać do 50 km lub włosy się jeżyły
laczek miałem 186 60 r 15 krótko mówiąc nędza![]()
zmiana konta niewiele pomogłazmiana opony na motocyklową poprawiło trakcie o 80 %
jedyną wadą tego rozwiązania magiczna cyfra 110 km powyżej zaczyna śmierdzieć opona
zastanawiam się czy wstawienie sprężyn gazowych lub siłowniki
Myślałem o tymrożek pisze:U mnie zaczyna śmierdzieć powyżej 120 - ale moim zdaniem to wina zbyt blisko położonego nad kołem błotnika.Skorpion pisze:Miałem się nie wcinaćale miałem taki problem z przednim kołem
jak szosa była równa to było ok
a kolejna lub inne nierówności kierownicę nie mogłem utrzymać
musiałem zwalniać do 50 km lub włosy się jeżyły
laczek miałem 186 60 r 15 krótko mówiąc nędza![]()
zmiana konta niewiele pomogłazmiana opony na motocyklową poprawiło trakcie o 80 %
jedyną wadą tego rozwiązania magiczna cyfra 110 km powyżej zaczyna śmierdzieć opona
zastanawiam się czy wstawienie sprężyn gazowych lub siłowniki
Nikt nie będzie Cię bił (chyba) . Wszystko przez to , że skorpion zdecydował się na główkę która była niekompletna.winda pisze:winda napisał(a):główka ramy![]()
O kuźwa , przypomniałem sobie o sztycy. W przyszłym tygodniu kupię materiał i zadziałam.
no i skończyło się tak jak myślałem. Skorpion dzis przyjechał. główke odebrał, sztycy nie było, jebną mi...winda pisze:nie znam sprawy bo nie otwierałem paczki ale jak w środku jest inaczej niz uzgadniałeś ze Skorpionem to nie będzie długo myslał tylko mi jebnie jak przyjedzie
widziałem u Mechaniora na jesieni ze dwie paryadaśko pisze:może Mechaniorowi jeszcze zostały półeczki , od każdego moto będą za wąskie
we wtorek wysyłam.czerwonyskorpion pisze:a teraz czekam na sztycę do główki
Nie stresuj się scorpion i daj adres do wysyłki na pw.czerwonyskorpion pisze:Bym był bardzo wdzięczny jeżeli nie to prześlij jakiś rysunek to będę coś kombinował bo dorwałem parę groszy i żeby się nie rozeszły to trzeba coś zacząć robić .
Castom ,skorpion się stresuje bo się boi o twoją kondycję po urodzinowącustom pisze:Nie stresuj się scorpion i daj adres do wysyłki na pw.czerwonyskorpion pisze:Bym był bardzo wdzięczny jeżeli nie to prześlij jakiś rysunek to będę coś kombinował bo dorwałem parę groszy i żeby się nie rozeszły to trzeba coś zacząć robić .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość