jestem ....... nie ma to jak wziąć kąpiel po calym dniu "walki" no i teraz czas na PIWO mniam jutro ide wywalac traje na plecy i spawac
ale powiem wam lepszy numer - usmiejecie sie ... no wiec wycinalem pod silnikiem kawalki rur aby zrobic mocowanie i tak se tne - idzie dobrze - az tu nagle bosza mi zacisnelo i opierdo.lilem sobie jedna z czterech oslon szklanek popychaczy w garbusowym silniku idlealne ciecie 1 mm
no wiec czeka mnie jeszcze zwalenie glowicy ale to jest pretekst moze zdecyduje sie na ogolocenie bloku i polakierowanie na srebrno ( bo taki jeden mi namieszal przesylajac foto swojego silnika z jasnym blokiem i w chromach )
mały pisze:jak to w następnej masz coś jeszcze w planach?
mam ale to jeszcze odlegle plany - nawet nie mysle jeszcze o kosztach tej trzeciej bo bym sie wtedy nie odważył podjąć budowy nastepnej - piec Lexus V8 kola alu + kapcie 345 zawiecha kurewsko masywna niska dluga moze nawet na 3 osoby ( wtedy juz synek bedzie mial kilka lat )
mały pisze:jak to w następnej masz coś jeszcze w planach?
mam ale to jeszcze odlegle plany - nawet nie mysle jeszcze o kosztach tej trzeciej bo bym sie wtedy nie odważył podjąć budowy nastepnej - piec Lexus V8 kola alu + kapcie 345 zawiecha kurewsko masywna niska dluga moze nawet na 3 osoby ( wtedy juz synek bedzie mial kilka lat )
noooooo kurewsko sie ślinię na taki sprzęt - to znowu Twoja wina - sie napatrze i naczytam o Twojej jak to zapierdala, ile ma koni, no i jak sie prowadzi i potem taki skutek....
Jak znam życie i tak zacznę taką robić bo na co wydawać kase jak ni na 3 kółka
Rob zajebiście Ci wyszedł ten zderzak, ciekawie wyglądał jeszcze surowy, ale w chromie cukiereczek, no i te kominy, całość budzi zazdrość co do chromu to gdzie robiłeś?
Rob_trike pisze:tak - podwójna robota ale jak wytłumaczyc komus jak to ma wygladac ? rysunki ? szybciej bedzie zrobic wzor i niech na podstawie tego robia
niestety nie mam mozliwosci "pracy w kwasiaku" wiec musze sobie jakos radzic
dlaczego???
spawasz elktroda nierdzewna i po problemie
no jest kilka przeszkód: nie kupie kawalka rury tylko sztyce po 6 mb sprzedaja, nie mam spawarki tylko migomat nie mam kolan hamburskich no i nie chce mi sie błagać w hurtowni czy łaskawie mi zamowia dowiozą za miesiąc itp