wreszcie widzę jakąś konkretną wypowiedz

na ile set stro?
Obiecanki macanki a głupiemu stoi. Życzę powodzeniaEl Kopyto pisze:obiecuje bedzie
Ten serial naprawde zaczyna byc nudnyEl Kopyto pisze:dorwę spawarkę tylko i rentę wywalczę i jest a o silniku pomyśle jak kasa będzie może uzbieram na transport citroenowskiego z babek a może u siebie coś poszukam
no nie gadaj,że te kurwy Ci renty nie dadzą ?El Kopyto pisze:(..) i rentę wywalczę (..)
No to mamy na forum taką naszą ''Modę na sukces'' , może widownia mniejsza ale fabuła podobna, nawet reżyser nie wie o co w tym wszystkim chodzibudyn pisze:Ten serial naprawde zaczyna byc nudnyEl Kopyto pisze:dorwę spawarkę tylko i rentę wywalczę i jest a o silniku pomyśle jak kasa będzie może uzbieram na transport citroenowskiego z babek a może u siebie coś poszukam
A co to za sztuka zrobić trajkę jak masz spawarkę ???kowall pisze: K...WA jak można robić traje nie mając spawarki-a może kropelką -próbowałeś-
No to Adaśko żeś dopierdzielił -będzie pomysł na następne kilkadziesiąt odcinków. Jedyny plus to że trajkę zrobioną w ten sposób można zapalić łatwo bez silnika, wystarczy podpałka do grilaadaśko pisze:Jak się chce to można bez spawarki
http://www.odditycentral.com/pics/motor ... -runs.html
Tak to byłem ja, pozyczyłem bo liczyłem, że temat ruszy... jak była spawarka, temat stał, spawarki nie ma, to temat ruszy..Lamm pisze:Ojej, spawarka, no tak
Jeśli dobrze temat prześledziłem to chyba ktoś ci już spawarkę pożyczał
Ale oczywiście mogę się mylić.....
Niemniej, życzę powodzenia Kopytko, aczkolwiek wiara w Ciebie zanika
na razie to czekam już trzeci tydzień na decyzje a spawarkę to mam sobie pożyczę.. Na razie to poluje na tanie wahacze tylne poprzeczne od vectry b tył w z dłużne mam już i na elementy napędu tylnego malca na rysunku zaznaczone jako numer 9 i 10 oj będzie na malcu jak pisałem bo tanio i łatwiej zrobić a to ze kusi inny silnik to na przyszłość plan inny wahacz z tylu dam niż malca to tylko to inne będzie w tym otworze wahacza co już mam dam elementy od malca o których już pisałem łatwiej ustawić go niż malca wahacz i będę miał miejsce na bak i akumulator w w przestrzeni pomiędzy belki poprzeczne służącej do mocowań WAHACZA WZDŁUŻNEGO a wahaczami wzdłużnymi (może ktoś mój wywód zrozumie hi hi )Czarek-trike pisze:no nie gadaj,że te kurwy Ci renty nie dadzą ?El Kopyto pisze:(..) i rentę wywalczę (..)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość