tak, i zaraz jemu się dostanie że rozkraczone cipy wkleja widzisz Luk że same ubrane dodał, jeżeli Tobie się oberwało za wklejanie dup to Adaś się już boi i tak wraca ład i porządek, a jeszcze trochę będziemy rozmawiać ze sobą jak Słowacki z Mickiewiczem, a za brak przecinka będzie 7 dniowy ban
Przed użyciem forum, skonsultuj się ze swoim lekarzem lub psychologiem, gdyż każdy post niewłaściwie sformułowany lub zinterpretowany, może zagrażać Twojemu zdrowiu psychicznemu...
Luk 18? To stary jasteś! ja mam 17 (do pięćdziesiątki )
Przed użyciem forum, skonsultuj się ze swoim lekarzem lub psychologiem, gdyż każdy post niewłaściwie sformułowany lub zinterpretowany, może zagrażać Twojemu zdrowiu psychicznemu...
pawełek pisze:Luk 18? To stary jasteś! ja mam 17 (do pięćdziesiątki )
jak stary? Panie kasjerki w Tesco mnie same zagadują, Panie w Biedronce zaskakuje znajomościa produktów, a Panie w Orlenie dotykaja z podniecenia mój telefon, bo ich skanery nie odczytują karty Orlen. Tylko pan we firmie gdzie tankuje hurtowo ON mnie zaskakuje twierdzeniem: Otwieraj i lejemy! jak wchodzi tylko 78litrów to krzyczy do mnie: Potrząsnij nim to wiecej wejdzie, itp..................
Stary to jest Devil bo siwy i Wiktor bo łysy.....
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
ale dupa w sensie dupa, a nie dupa z orlenu
Adam, przecinka w ostatniej linijce Tobie zabrakło
Pany Panie i Panowie temat sprzedaży spodni już nieaktualny , ale zamykać nie musicie szanowni administratorowie jeśli będzie rozwijał się w słusznym kierunku