http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sprzet- ... 19040.html
to kto tak Cię ssa, że pupa Ci się wstąpiła?adaśko pisze:ja tam nie wiem czy w nie wejdziesz, dla mnie na długośc są ok , ale dupsko mam za małe
rowerLuksky pisze:to kto tak Cię ssa, że pupa Ci się wstąpiła?adaśko pisze:ja tam nie wiem czy w nie wejdziesz, dla mnie na długośc są ok , ale dupsko mam za małe
adaśko pisze:rowerLuksky pisze:to kto tak Cię ssa, że pupa Ci się wstąpiła?adaśko pisze:ja tam nie wiem czy w nie wejdziesz, dla mnie na długośc są ok , ale dupsko mam za małe
ale z pedałowaniem czy tylko siedzisz?adaśko pisze:50 kilometrów jazdy na rowerze, prawie codziennie , jaśniej się nie da wytłumaczyć
Z górki pedałuje, pod górkę załącza silnik, po prostym z wiatrem pedałuje, pod wiatr załącza silnikwinda pisze:ale z pedałowaniem czy tylko siedzisz?adaśko pisze:50 kilometrów jazdy na rowerze, prawie codziennie , jaśniej się nie da wytłumaczyć
adaśko pisze:uprawiać to można role. Kurwa strasznie mnie to drażni jak ktoś mówi " uprawiać seks"
SEX z widlakiemLuksky pisze:seks to jest dla mnie wydarzenie mistyczne, to podróż w inny świat, w świat który jest niemożliwy do opisania słowami.
Pierdolić sie to mozna z trajka lub samochodem, tudziez widlakiem. Mylisz pojęcia.
pawlikTrike pisze:
SEX z widlakiemo kutfa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość