Panie miodek czosnek i spirytusik trzy niezawodne lekarstwa na wszystko
Nie teoretyzuje tylko mam sprawdzone na wujku

zadzwoń do mnie w tygodniu, może bede miał jakiś wolny dzień to wpadniesz i połapiesz jak to u mnie wygląda to szybciej pójdzie u Ciebie robota.zetor pisze:To teraz zrób mi hehehehsekuwawa pisze:Zrobiłem w końcu sprzęgło ...
Kato już się wyspał i wszystko wiemRob_trike pisze:pewnie wie Kato ale jeszcze spi
Jedna jeździ więc jakąś bede na pewnoseta pisze:Czyli jazdy probnej jeszcze nie bylo? Na Babki dasz rade?
winda pisze:no i gicior ale zmień narratora bo ten nie potrafi stopniować napięcia
Pomóżcie mi znaleźć przychylnego diagnostę który zrobi mi bez zbędnego gadania zmianę pojemności na OSKP i spokojnie jeszcze w tym sezonie ponawijam kilometrów. Piszcie na priv jak cośrożek pisze:Fajnie- uda się pojeździć w tym sezonie ?
Na moje to regulator padł. Gdyby poszła dioda, to by nie ładował na wolnych. A on przeładowuje na wyższych, czyli regulator nie reguluje.sekuwawa pisze:Pomóżcie mi znaleźć przychylnego diagnostę który zrobi mi bez zbędnego gadania zmianę pojemności na OSKP i spokojnie jeszcze w tym sezonie ponawijam kilometrów. Piszcie na priv jak cośrożek pisze:Fajnie- uda się pojeździć w tym sezonie ?![]()
Co do altka to wszystko jest oryginał więc podejrzewam że legła elektronika lub diody.
Wszystko przy założeniu, że zbiornik jest powyżej pompy. Jak byś chciał zassać z bańki która stoi na ziemi to pompka tym przelewem cały czas ciągnie powietrze i nie wytwarza podciśnienia (wczoraj testowałem).Sulkyrider pisze:Ja coprawda na wtryskach, ale mam pompę z allegro i powrót mam wpięty przed pompę. Z zapowiettrzeniem jakoś nie mam problemów Problem miałem jak nalałem ropy zamiast benzyny i ropa krążyła w tym obiegu.
Powietrze wyleci ci szybko, bo gaźnik otworzy iglicę i powietrze tą dziurką ucieknie błyskawicznie.
No ale nie mówiłeś że pompa ma byc powyżej poziomu paliwa. Myślałem że tylko gaźnik. A nie możesz dać pompy niżej?sekuwawa pisze:Wszystko przy założeniu, że zbiornik jest powyżej pompy. Jak byś chciał zassać z bańki która stoi na ziemi to pompka tym przelewem cały czas ciągnie powietrze i nie wytwarza podciśnienia (wczoraj testowałem).Sulkyrider pisze:Ja coprawda na wtryskach, ale mam pompę z allegro i powrót mam wpięty przed pompę. Z zapowiettrzeniem jakoś nie mam problemów Problem miałem jak nalałem ropy zamiast benzyny i ropa krążyła w tym obiegu.
Powietrze wyleci ci szybko, bo gaźnik otworzy iglicę i powietrze tą dziurką ucieknie błyskawicznie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości