ponawiam pytanie: czemu nie ma w poście aktualnych zdjęć trajki Cicholca

Cicholc dawaj do mnie, pogadamy i będę miał się z kim zabrać na Babki 2014Cicholc pisze:dobra ciepło się zrobiło to i fotki jakieś wrzucę
Co do prac to mam już ogarniętą ( po ciężkich bojach) skorupę tylną, błotnik przedni, hamulce przód, mocowanie lampy przedniej przerobione manetki ( a jednak gaz dodatkowo będzie w ręku) podnurzki pasażera, przerobiony wlew paliwa. Pozostało: mycie (ewentualne malowanie) silnika i skrzyni biegów, malowanie. Więc nie jest źle![]()
A tak ogólnie chyba się wproszę do Bula na herbatkę przy okazji jak będę odbierał zawieszenie przednie i parę innych pierdół z proszkowego malowania.
Luk ale takie forum już gdzieś było , nic nowego nie wymyśliłeśLuksky pisze:Bull - nie masz traji? Ja tez nie
ty może zrobimy forum miłosników trajek bez trajek???
Cicholc pisze:Luk w 100% córkę a w 95% również ale tego się dowiem około 8 kwietnia
Luk ale zawsze jest żal wyciągać...Luksky pisze:Cicholc pisze:Luk w 100% córkę a w 95% również ale tego się dowiem około 8 kwietnia
a zawsze powtarzałem - nie przytrzymuj lufy!
zależy jak kto ma poryty beretmaciey pisze:Luk ale zawsze jest żal wyciągać...Luksky pisze:Cicholc pisze:Luk w 100% córkę a w 95% również ale tego się dowiem około 8 kwietnia
a zawsze powtarzałem - nie przytrzymuj lufy!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość