Trajka dla Dorotki
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Trajka dla Dorotki
a i wez sie pochwal jak sie tym jezdzi na dluzszych trasach
interesuja mnie te siedzenia czy wmiare nie wylazi kregoslop poza plecy
interesuja mnie te siedzenia czy wmiare nie wylazi kregoslop poza plecy
-
- Kontakt:
filmik z dźwiękiem postaram się nagrać ale nigdy nie będzie słychać tak jak na żywo.
Siedzonka mi wyszły wygodne, pod tyłkiem miękko i oparcie dla pleców jest, siedzi się prawie jak w samochodzie, kolejne kilometry nie powodują zmęczenia.
Siedzonka mi wyszły wygodne, pod tyłkiem miękko i oparcie dla pleców jest, siedzi się prawie jak w samochodzie, kolejne kilometry nie powodują zmęczenia.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
to daj zdjecie tego dzwięku
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Krótki opis: NO BAR, TO FAR
- Kontakt:
ja do trajki nr 2 mam plan żeby w miejsce katalizatora wpierdolić strumienicę + tłumik basowy pozbawiony silencera ciekawe czy dźwięk będzie tak zajebisty żeby włączały się alarmy w samochodachKrzysiek pisze:(..)
tłumik końcowy to wm sport - ładny, basowy i cholernie głośny dlatego musiałem zrobić tłumik środkowy.
efekt wyszedł zajebisty - sam jestem zaskoczony że można z tego silnika wydobyć taki dźwięk
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
nie będzie ...Czarek-trike pisze:ja do trajki nr 2 mam plan żeby w miejsce katalizatora wpierdolić strumienicę + tłumik basowy pozbawiony silencera ciekawe czy dźwięk będzie tak zajebisty żeby włączały się alarmy w samochodachKrzysiek pisze:(..)
tłumik końcowy to wm sport - ładny, basowy i cholernie głośny dlatego musiałem zrobić tłumik środkowy.
efekt wyszedł zajebisty - sam jestem zaskoczony że można z tego silnika wydobyć taki dźwięk
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
-
- Kontakt:
a nie wiem jaka jest skala decybeli w przypadku trajek ale gumisie sie czepiaja jak jest ponad 93 decybele
czy ktos z was mial z pomiarem juz doczynienia czy to z gumisiami czy z innym szahrajstwem
czy ktos z was mial z pomiarem juz doczynienia czy to z gumisiami czy z innym szahrajstwem
- winda
- Secretary
- Kontakt:
oczywiście. głośność wydechów to drugi powód zatrzymań. zaraz za ciekawością
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- adaśko
- Kontakt:
no mi dowód zabrali własnie za zbyt głośny wydechTaj pisze:a nie wiem jaka jest skala decybeli w przypadku trajek ale gumisie sie czepiaja jak jest ponad 93 decybele
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
-
- Kontakt:
a ile ci decybeli wykazali dzwiekowcy niebieskie
- Fido
- Kontakt:
Fajna.
Tylko ten przodzik jakby zmienił,wydłużył i dał jakieś gruuube kółeczko.
Tylko ten przodzik jakby zmienił,wydłużył i dał jakieś gruuube kółeczko.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Na pewno nie z szachrajstwem, ale w Babkach mi mierzyli, wyszło gruboTaj pisze:a nie wiem jaka jest skala decybeli w przypadku trajek ale gumisie sie czepiaja jak jest ponad 93 decybele
-
- Member
- Kontakt:
dopuszczalna głośność dla motocykli to 98 decybeli - rekordzista w Babkach miał 126
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
rożek pisze:dopuszczalna głośność dla motocykli to 98 decybeli - rekordzista w Babkach miał 126
zależy jak się mierzy - przed wjazdem na tor w X11 tez miałem "98" decybeli
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- adaśko
- Kontakt:
mi nie mierzyliścierożek pisze:dopuszczalna głośność dla motocykli to 98 decybeli - rekordzista w Babkach miał 126
- bandit
- Kontakt:
VFR-ce na przelotowym dominatorze za wiele nie pokazało...
-
- Kontakt:
do trajki nr 2 już czeka strumienica zamiast katalizatora + tłumik przelotowyadaśko pisze:mi nie mierzyliścierożek pisze:dopuszczalna głośność dla motocykli to 98 decybeli - rekordzista w Babkach miał 126
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- adaśko
- Kontakt:
chuj z tymi tłumikami http://allegro.pl/kadex-strumienica-tlu ... 89001.html Ja w nowej trajce mam po dwa na stronę 50 i 40 cm i kurwa tak hałasują że wyrobić nie idzie i będzie trzeba coś rzeźbić aby znowu dowodu się nie pozbyć . Ryczy to to fajnie ale te niebieskie hujki zawsze będą mieli powód do dojebania się
-
- Kontakt:
coś w ten deseń będzie w miejscu katalizatora + tłumik z wyjmowanym silenceremadaśko pisze:chuj z tymi tłumikami http://allegro.pl/kadex-strumienica-tlu ... 89001.html Ja w nowej trajce mam po dwa na stronę 50 i 40 cm i kurwa tak hałasują że wyrobić nie idzie i będzie trzeba coś rzeźbić aby znowu dowodu się nie pozbyć . Ryczy to to fajnie ale te niebieskie hujki zawsze będą mieli powód do dojebania się
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- adaśko
- Kontakt:
fajne rozwiązanie mają nowe HDeki , zaworek odcinający na jednym z dwóch tłumików i za naciśnięciem jednego przycisku masz 98D dB a jak chcesz to znowu naciśnięcie przycisku i masz coś koło 120dB
-
- Member
- Kontakt:
ciekawie adaś prawisz - jakiś link ?adaśko pisze:fajne rozwiązanie mają nowe HDeki , zaworek odcinający na jednym z dwóch tłumików i za naciśnięciem jednego przycisku masz 98D dB a jak chcesz to znowu naciśnięcie przycisku i masz coś koło 120dB
- adaśko
- Kontakt:
Widziałem takie cudo na zlocie w Sobiszewie , pod namiotem przedstawiciela HD , koleżka jest tam mechanikiem ,wiec jak się do niego dodzwonię to popytam się o szczegółyrożek pisze:ciekawie adaś prawisz - jakiś link ?adaśko pisze:fajne rozwiązanie mają nowe HDeki , zaworek odcinający na jednym z dwóch tłumików i za naciśnięciem jednego przycisku masz 98D dB a jak chcesz to znowu naciśnięcie przycisku i masz coś koło 120dB
- szczepan
- Kontakt:
adaśko pisze:Widziałem takie cudo na zlocie w Sobiszewie , pod namiotem przedstawiciela HD , koleżka jest tam mechanikiem ,wiec jak się do niego dodzwonię to popytam się o szczegółyrożek pisze:ciekawie adaś prawisz - jakiś link ?adaśko pisze:fajne rozwiązanie mają nowe HDeki , zaworek odcinający na jednym z dwóch tłumików i za naciśnięciem jednego przycisku masz 98D dB a jak chcesz to znowu naciśnięcie przycisku i masz coś koło 120dB
chodzi ci o cos takiego ?
http://www.youtube.com/watch?v=gA5kFVIAbic
- adaśko
- Kontakt:
coś w ten deseń , ale to co widziałem miało sterowanie z guzika ON OFF i dawało większa różnicę w dB
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Pany, nic nowego. Tłumiki tjuningowe dla Porsche Cayenne należa do najtańszych. Całośc zestawu ok 29tys zł. Jedziecie i ryczy jak stara kurwa. Widzicie z daleka psiarnię, to przycisk na pilocie i nagle robi się przepisowa ilośc decybeli. Zwykłe klapy na ukłądzie rur i nic wiecej.
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."